TV8'in fenomen yarışma programı Survivor All Star'da iki takım yarışmacıları, ödül yarışında karşı karşıya geldi. Uzun süredir beklenen ödül için nefes kesen mücadele sergileyen iki takımdan bir isim, günün sonunda Survivor'a veda ediyor. İşte, 3 Mayıs Survivor'da yaşananlar...

SURVİVOR'DA ÖDÜLÜ HANGİ TAKIM KAZANDI?

Haftanın ilk ödül yarışında, ünlüler ve gönüllüler kıran kırana mücadele verdi. Haftanın ödül oyununda ödül ise pizza sofrası oldu. Kazanan takım enfes bir sofrada karnını doyuracak.

Oyunun kazananı henüz belli değil ancak ünlüler takımı kadınlar mücadelesinde 8-5 oyunu aldı.

Ödül oyunu sırasında Evirm ile Anıl arasında ufak çaplı gerilim yaşandı.

Evrim'in " Vallahi hiç çekilmiyorsun.'' sözleri üzerine ise Anıl ''Ben mi çekilmiyorum?" şekilinde tepki gösterdi.

Evrim, " Takıma git hadi koşa koşa gittiğin takıma git." dedi. Anıl da 'Ben mi istedim? Evrim ne yapmaya çalışıyorsun nasıl bu kadar yalan söyleyebiliyorsun?'' ifadeleri ile karşılık verdi.

Öte yandan Nisa, çıktığı üç oyunun sadece birini kazandı. Bench'e geldiğinde ise konuşmak istemediğini açık şekilde ifade etti, Hikmet ile Ogeday da oyun hakkında fikirlerini beyan etmek isteyince ufak bir kriz anı yaşandı. Nisa, çıktığı son oyunu alamayınca gözyaşlarına da hakim olamadı.

SURVİVOR KİM ELENDİ?

Hafta boyunca gerçekleştirilen dört dokunulmazlık oyununun üçünü gönüllüler, birini ise ünlüler kazanmıştı. Yokluk adasına giden eleme adayları da; Evrim, Barış, Ayşe ve Sude oldu.