"BU SENE ÇOK AĞIR GEÇTİ"
“Mahir Bey projeler var mı?” sorusuna İpek, “Güldür Güldür devam ediyor. Bir de Ankara’da da tiyatro var, gidip geliyorum. Her hafta Ankara’ya git, oyna, geri gel, Güldür Güldür'ü çek... Bu sene çok ağır geçti benim için" yanıtını verdi.

Ünlü oyuncu, “Demet Akbağ 'Aydınlıkevler' oyunu ile tiyatro sahnelerine geri döndü. Neler söylemek istersiniz?” sorusunu cevapladı.
'Aydınlıkevler'e görkemli gala!"TİYATRO İZLEYİCİSİ TV SEYİRCİSİ GİBİ DEĞİL"
İpek, “İzleyemedim, benim oyunuma denk geldi o yüzden gidemedim. İzlemem lazım, çünkü Türkiye'nin en önemli kadın oyuncularından biri Demet. Bu kadar aradan sonra tiyatroya dönmesi çok heyecan verici. Tiyatro seyircisi televizyon seyircisi gibi değildir. Evden çıkıp bir yere gidip oyun izlemek başka bir şey ve çok az. Evden çıkmak, sinemaya, tiyatroya, konsere gitmek bambaşka. Eminim Demet’i sevenler döndüğüne çok mutlu olmuşlardır. Kapalı gişedir. Demet Akbağ ve Yılmaz Erdoğan, bunlar müthiş sanatçılar” ifadelerini kullandı.
Demet Akbağ'ın itirafı gündem oldu"ANNECİĞİM VEFAT ETTİ, KARANTİNADAYDIM GİDEMEDİM"
Muhabirlerin “Mahir Bey sizin için çok buruk bir bayram, annenizi pandemide kaybettiniz. Acınız çok büyük" cümlesi üzerine birden susan Mahir İpek'in gözleri doldu.

Bir yıl önce koronavirüse yakalanan annesi Naciye İpek yaşamını yitiren 50 yaşındaki oyuncu, ağlamamak için kendini zor tutarken, şu açıklamayı yaptı:
Alıntı Metni