fatmagulun sucu ne 71. bolum tuyosu
Site uyelerimizdenb bir coğunun her hafta heyecanla izlediği Fatmagul'un Sucu Ne dizisinin 71 bolumunden sizler icin tuyolar araştırdık ve bu yazımızda Fatmagul'un Sucu Ne sevenlerine 71. bolumden edindiğimiz tuyoları aktarıyoruz Melek'ler. Bakalım Fatmagul'un Sucu Ne dizisinde neler olacakmış 71. bolumde

Fatmagul'un Sucu Ne? 71. Bolum Tuyosu
Kerim, Fatmagul'un gelişiyle her şeyi unutuyor.
Fatmagul: Daha cok kalma buralarda.. Don işte, doğum gununde birlikte olalım...
Kerim: Geldi mi benim doğum gunum...
Kerim ve Fatmagul, hasret gideriyorlar. Bugunlere nasıl geldiklerini konuşuyorlar yine…
Yaşar, savcıya ifade veriyor. Anlattıkları oyunun bir parcası yine… Bu defa başı belada olan kim siz tahmin edin?
Kadir ve Rahmi yeni mahalleyi ziyaret ediyorlar. Kadir, mahalle kahvesinde bir konuşma yapıyor.
Fatmagul buyuk bir cesaretle kendisine sahte rapor veren doktoru gormeye gidiyor. Tabii Fahrettin, Kerim ve Ebe Nine'de yanında…
Mustafa'dan bir mektup daha geliyor. Mukaddes başına daha kotu işler gelecek endişesiyle kendi başına bir işe kalkışıyor.
Bu defa Fatmagul ve Kerim hic olmadıkları kadar yakın… Birbirlerine doğru bir adım daha atıyorlar. Fatmagul artık her şey icin hazır… (Kumsal sahnelerine dikkat!)
Kerim: Seni cok seviyorum aşkım, cok seviyorum… Cok...
Fatmagul: Ben de seni... Cok…
Unutmadan Kerim'in doğum gunu kutlamalarını da goreceksiniz bu bolum…
Bu sefer ''Aşkım'' deme sırası kimde acaba?
Fatmagul Kerim'e doğum gunu hediyesi icinde sevgi sozcukleri de gecen bir şey hazırlamış. Guzel anıları biriktirmeye yarayan bir şey...
Dans var dans... Daha neler var neler…
İki yıl boyunca hep ağlayan Fatmagul'u sonunda mutlu goreceğiz... Mutluluğundan turku soyleyen Fatmagul'u Kerim de dinleyecek hatta saclarına cicek koyacak ve Fatmagul "Tam Fatmagul oldum" diyecek…
Sonunda mutlu bir Fatmagul izleyeceğiz.