mahsun kırmızıgul filmleri
Muzik dunyasında ki yerini bırakıp, sesini sevenlerinden esirgeyen Mahsun Kırmızıgul, Sinema da daha da başarılı işlere imzasını attı. Şahjsım adına, Mahsun Kırmızıgul'un şarkılarını yeniden dinlemek ister ve o sesini yeni şarkılarda duyymak isterdim diyorum ama filmlerinden de mahrum olmak istemiyorum

Kendime Bambaşka Bir Hayat Kurdum
Mahsun Kırmızıgul’un gozu, sinemadan başkasını gormuyor artık...
İlk adımlarını muzik sektorunde atan, şohret olan Mahsun Kırmızıgul’un gozu, sinemadan başkasını gormuyor artık. Kırmızıgul, “Kendime bambaşka bir hayat kurdum. İşin maddi yonunde de değilim” dedi..
Onceki akşam yapımcı Murat Tokat’la Astoria Alışveriş Merkezi’nde goruntulenen Mahsun Kırmızıgul, yine basına mesafeliydi.
Ancak hakkında yapılan haberlerden sıkılmış olmalı ki bu kez konuşma ihtiyacı hissetti.
Film sektorune girmesiyle her şeyden elini ayağını cektiğini belirten Kırmızıgul, “Yaptığım işi severek yapıyorum. Kendime bambaşka bir hayat kurdum” dedi.
Muhabirlere de bir cift sozu vardı Kırmızıgul’un: “Benimle ilgili haberlerde biraz saygı duymanızı bekliyorum. İşin maddi yonunde de değilim ki. Oyle olsaydı, uc tane film cekip de oradan kazanacağım para yerine, iki kez sahneye cıkıp yine aynı parayı alırdım.”