'Sinema Onur Odulu'nu alan ve bircok dizide oynadığı karakterlerle gonullerde taht kuran Selda Alkor carpıcı acıklamalar yaptı.
Frankfurt Film Festivali'nde gectiğimiz aylarda 'Sinema Onur Odulu'nu alan ve bircok dizide oynadığı karakterlerle gonullerde taht kuran Selda Alkor carpıcı acıklamalar yaptı.
Genclerden Nurgul Yeşilcay'ı cok beğendiğini, kızı gibi gorduğunu belirten usta sanatcı, "O yıllar gecse ben Nurgul'um demeyecektir. İstediği kadar Cannes'da kırmızı halıda yurusun. Hic onemli değil. Nurgul bu camiada kalıcı olacaktır" dedi. Cannes'daki Festival Sarayı'nın merdivenlerindeki kırmızı halıda odul almadığı halde yurumenin keyfini yaşadığını anlatan Alkor, "Gayet de guzel yurudum. Beni bir şey zannettiler, resmimi cektiler. Oysa bir filmim oynamıyordu. Ama cok şıktım. Tavrımdan oyuncu olduğumu anladılar" diye konuştu.
MEVLANA FELSEFESİ
Alkor, Aşk-ı Memnu ya da Yaprak Dokumu gibi dizilerin uzatılmasının romanın gercek yazarına saygısızlık olduğunun altını cizdi. Bircok dizi ve sinema projesinde yer alan Alkor Mevlana felsefesini benimsediğini belirterek, en buyuk hayalinin de Nene Hatun ya da Kara Fatma gibi bir halk kahramanını oynamak olduğunu acıkladı.
Selda Alkor'dan carpıcı acıklamalar
Magazin0 Mesaj
●34 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- Magazin
- Selda Alkor'dan carpıcı acıklamalar