HUSNU KORKUYOR!

UYUŞTURUCU TİCARETİ YAPMAK SUCUNDAN TUTUKLANAN VE 24.5 SENE HAPSİ İSTENEN DENİZ SEKİ'NİN, ESKİ SEVGİLİSİ HUSNU ŞENLENDİRİCİ İLE YAPTIĞI TELEFON GORUŞMELERİNİN YAYINLANMASINA ŞENLENDİRİCİ TEPKİ GOSTERDİ.
Unlu klarnetci, 'Bu nasıl adalet sistemi? Hic kimsenin ozel hayatı diye bir şey kalmadı. Cok tedirginim' dedi.
Dun Haberturk gazetesinde, Bakırkoy Kadın Kapalı Ceza ve İnfaz Kurumu'nda tutulan Deniz Seki ile Husnu Şenlendirici arasındaki telefon goruşmesinin kayıtları yayımlandı.
Telefon goruşmeleri ikilinin uyuşturucu yuzunden surekli kavga ettiğini hatta Şenlendirici'nin, Seki’nin burnunu kırdığını ortaya cıkardı.
Konu hakkında Şenlendirici şu acıklamayı yaptı: 'Burada bu olayın doğru ya da yanlış olup olmaması hic onemli değil. Burada onemli olan henuz duruşması bile yapılmamış olan bir davanın, manşetlere taşınması. Bu bilgiler nasıl ele geciriliyor anlamıyorum? Bu nasıl adalet sistemi? Hic kimsenin ozel hayatı diye bir şey kalmadı mı? Her şey ortalığa mı dokulecek boyle? Acıkcası ben bu adalet sisteminden tedirgin olmaya başladım. İş iyice zıvanadan cıktı. Beni bunlar değil, Deniz'in icerideki durumu ilgilendiriyor. O kız, bunları okudukca kahroluyor...'