murat goğebakan oldu mu murat goğebakan hastalığı gogebakan oldumu oldumu goğebakanın hastalığı
ekranların sevilen seslerinden biri olan unlu şarkıcı hayranlarını ortaya cıkan hastalığı ile şok edip uzuntu etkisi yarattı... Umarız tez zamanda şifa bulur......

10 GUN ONCE ALLAH BİZİ UYARDI...

GECTİĞİMİZ GUNLERDE KAN KANSERİ OLDUĞUNU OĞRENEN MURAT GOĞEBAKAN'IN EŞİ SEMA OZTURK UNLU ŞARKICININ SON DURUMUYLA İLGİLİ ACIKLAMALARDA BULUNUDU..

Murat Goğebakan'ın eşi Sema Goğebakan, '10 gun once kan tahlili yaptırmıştım. Kan kanseri olduğumu duşunuyordum. Murat ile konuştum, birbirimize sarılıp ağladık. Allah bizi uyardı. Bir hafta sonra Murat'ın kanser olduğunu oğrendik'

Odasının kapısına kendi elleriyle, 'Lutfen dualarınızı eksik etmeyin' yazıp asmış. Morali nasıl?

Murat iyileşeceğine yurekten inanıyor. 'Grip oldum, uzun bir grip bu ama 3-5 ay sonra bu hastaneden iyileşerek cıkacağım' diyor. Odasındaki dolabının uzerinde de ' Allah'ın izniyle 15 Temmuz’da buradan cıkacağım' yazıyor. 16 Temmuz benim doğum gunum. Hastaneden cıkıp dışarıda kutlamak istiyor.

Bu hastalık Murat Bey'de nasıl baş gosterdi?

Aslına bakarsanız Ocak ayında her ikimiz de check-up yaptırmıştık. İkimizde de hicbir şey cıkmamıştı. Kan kanseri sinsi ve hızlı bir şekilde ilerliyor.

Belirtileri oldu mu?

Kolunda sık sık morluklar oluşuyordu. 'Neden kolun morardı?' diye soruyordum, 'Kan kanseriyim' diyordu. Diş etleri sık sık kanamaya başlamıştı. Hic gecmeyen bir gribi vardı. Ateşi de cıkıyordu. 1 Mayıs'ta hastaneye gittik, kanser olduğunu oğrendik.

Daha once icinize kotu bir şeyler olacağı doğmuş muydu?

10 gun once kan tahlillerimi yaptırdım. Kan değerlerimde anormallikler cıktı. Doktorum tahlillerimi aldı ama 2 gun beni arayıp sormadı. Şuphelendim. En iyi ihtimalle vucutta iltihaplanma oluşmuştu, en kotu ihtimalse kan kanseriydim. Murat'ı aldım karşıma konuştuk. 'Araştırdım, kan kanseri olabilirim. Oyle bir şey olursa sonuna kadar cekmeye razıyım, sen de bunu kabul et ve bana bak lutfen!' dedim. Karşılıklı ağladık. Bir hafta gecti ve Murat'ın kan kanseri olduğunu oğrendik.

AĞABEYİ GELECEK

Başbakanımız Recep Tayip Erdoğan ile Murat Bey'in samimi olduklarını biliyoruz...

Cumartesi gunu Başbakanımız Murat'ı ziyarete gelecek. Murat, Başbakanımız'a 'Ağabey' der. Ağabeyimiz bizi gormeye gelecek.

DOSTLARI HEP YANINDA

Odasının onunde bir defter var ve ziyaretciler o deftere umut dolu sozler yazıyorlar. Hangi unluler o deftere Murat icin yazı yazdı?

Evet, defter actık Murat icin. Hatıra defteri... Haluk Levent, Edip Akbayram, Kırac, Doğuş, Emrah Dincer, Muazzez Ersoy, Petek Dincoz, Esra Ceyhan, Alişan, Cağla Şikel ve daha bir cok unlu isim var. Murat iyileşsin o defteri okuyup guleceğiz.

Son olarak Murat Bey'in sevenlerinden bir isteği var mı?

Tek ihtiyacımız olan şey dua... Başka bir şey değil. Yer gok dua uzerine kurulmuş, duaların gucune inanıyoruz.

GERCEK BiR iŞARET

Olacaklara hazırlıklı olmanız icin bu size verilen bir uyarı mıydı?

Evet, demek ki Allah bize 'Kendinizi hazırlayın, ben size bu hastalığı yolluyorum' demiş. Bu bizim icin gercek bir işaretti.