ESKİ KOCAM IŞIN KARACA İLE BİRLİKTE

14 YILDIR BU MESLEĞİ YAPIYORUM. BİRCOK AŞK HABERİ YAPTIM. AMA ŞİMDİYE KADAR KENDİMLE İLGİLİ BİR HABER YAPACAĞIM HİC AKLIMA GELMEZDİ..
Sağolsun bu haber bircok magazin servisine gittiği halde, onlar cok titiz bir refleks gosterip ben uzulmeyeyim diye yapmadılar. Ben de herkesi bu dertten kurtarayım dedim ve yazmaya karar verdim.
Magazinci arkadaşlarıma teşekkur ediyorum ama taze bir aşk icerisinde olan yeni ciftimizi de rahatlatmak istiyorum. 14 yıldır bu mesleği yapıyorum. Bircok aşk haberi yaptım. Ama şimdiye kadar kendimle ilgili bir haber yapacağım hic aklıma gelmezdi. Demek ki, hayatta her şey olabiliyormuş.
Durumu ben boşanmadan bir hafta once Işın Karaca'nın 'Ah arkadaşım cok uzuldum. Ne kadar da yakışıyordunuz. Kesin bitti mi, bir daha donuş yok mu?' diye ağzımı araması ile hissettim. Normalde boyle ozel konularda konuşmadığım biri beni neden arasın ki!
Ustelik on yıllık aşkı Erdem Yoruk tarafından aldatılmış ve o kadına taciz mesajları ceken bu kadar hassas bir kadın. Bu telefon goruşmesini yaptıktan ve boşanma gercekleştikten hemen sonra Işın Karaca'nın en en en yakın arkadaşları belli gazeteleri arayıp, 'Işın Karaca, Sedat Doğan ile aşk yaşıyor' demeye başladıktan sonra kesin olarak oğrenmiş oldum. Ustelik eski eşim Işın'ın arkadaşları bu haberi
yayarken, bu ilişkiyi kabul etmemiş olsa da. Uzuldum mu? Evet. Hayır dersem yalan olur. Ama benim uzulme nedenim başka. Keşke Işın, beni aradığında 'Ya Esin aşık oldum. Bir şeyler hissediyorum. Ben bir sanatcıyım. Deliyim. Bizler her şeyi yapabiliyoruz. Başkasından duyacağına benden duy' deseydi. Yapamadı, yapamazdı da.
Cunku o yaralı bir kadındı. Cunku aldatılmış bir kadın olarak egosu ağır basıyordu ve ne yapacağının farkında değildi. Soylenecek cok soz, cok detay var. Ama uzatmayacağım. Şimdi bircok kişi kıskandığım icin bu haberi yaptığımı duşunebilir.
Hayır ben tamamen album arafesinde olan Işın Karaca'nın bir aşk haberi ile gundeme gelmek icin cırpındığını gorduğum icin yardımcı oluyorum. Bir aydır, facebook'a resimler koyup aşk mesajları yazdığı halde kimsenin dikkatini cekemediği icin işini kolaylaştırıyorum. Herkes mutlu olsun. Yine, yeni nurtopu gibi bir aşkımız oldu. İnşallah, uzun omurlu olur!!!