unlu....... ne desem bilemedim şimdi bu haberin ustune......

Yonetmenliğe soyununan Mahsun Kırmızgul kendisine turku diyenceler ateş puskurdu.... iyide Mahsun sen bir turkucusun bir insan 7 sinde ne ise 70indede oyle anılır bunda kızacak bişey yok........

HALA TURKUCU MAHSUN'UN FİLMİ!

İKİNCİ FİLMİ 'GUNEŞİ GORDUM' İLE BEYAZPERDEYE ISINAN MAHSUN KIRMIZIGUL'DEN SİTEM: EŞEK GİBİ CALIŞTIM. HALA 'TURKUCU MAHSUN'UN FİLMİ' DİYORLAR..

Beyaz Melek'in ardından ikinci filmi 'Guneşi Gordum'u ceken Mahsun Kırmızıgul, kendisini 'şarkıcı', 'turkucu' olarak tanımlayanlara sitem etti.

Unlu turkucu ve yonetmen Mahsun Kırmızıgul şoyle konuştu: Muzik eğitimi almış biriyim. 20'ye yakın eserim var. 'Şarkıcı' ve 'sanatcı' ayrımının yapılması gerekiyor. Benim gibi ureten ve işini hakkıyla yapan insanlara 'sanatcı' denmesi gerektiğini duşunuyorum. Uretmeyen, sadece yorumlayan kişiler 'şarkıcı' olarak nitelendirilebilir. 'Turkucu Mahsun'un filmi' denilmesi bilincli yapılan bir ezikliktir. Buyuk emek verdim. Eşek gibi calıştım. Başarının en buyuk kriteri verilen emektir.

TRAVESTİLİ AFİŞİ
İNGİLİZLER ANLAMADI

Kırmızıgul, 'Guneşi Gordum'un festivaller icin hazırlanan 'travestili' afişi hakkında da ilk kez konuştu. Afişin, tasarımcı Emrah Yucel'in tercihi olduğunu soyleyen Kırmızıgul, 'Afiş meseleyi tam olarak anlatmıyor. Ses muhendisi bir İngiliz, travestinin vurulma anındaki fotoğrafları gorunce cok şaşırdı. Fotoğrafa anlam katmaya calıştı. 'Travestiyi niye vuracaklar, sevgilisi mi yoksa?' diye sordu. Kardeşi olabileceği aklına gelmemişti. Tore cinayeti altında bir kardeşin travesti olan kardeşini vurması bir ilktir' dedi.