'COCUĞUM OLMAZ!'

UNLU ŞARKICI PETEK DİNCOZ HİPERTİROİT HASTASI OLDUĞU İCİN TEDAVİ GORDUĞUNU BU YUZDEN DE COCUK YAPAMADIĞINI SOYLEDİ.
Dincoz, “İyileştikten sonra inşallah cocuğum olur” dedi...
Petek Dincoz yeni albumu 'Ne Yapayım Şimdi Ben'in ilk konserini Anneler Gunu'nde Astoria Alışveriş Merkezi'nde gercekleştirdi. Guzel şarkıcı sahneye cıkmadan once carpıcı acıklamalar yaptı.
SORUNLU DOĞABİLİR
Hipertiroit hastası olan ve tedavi goren Petek Dincoz cocuk ozlemiyle ilgili şunları soyledi: 'Tedavi gorduğum icin şu an cocuk sahibi olamıyorum. Cunku Allah korusun cocuğun akli dengesi sorunlu olabilir. Bir ay sonra kontrole gideceğim. İnşallah ben de cocuk sahibi olmayı istiyorum. Cocuğum olsa da olmasa da evlat edinebilirim.'
SEZEN’İN EVİ OKUL GİBİ
Eskiden bir giydiğini bir daha giymeyen Petek Dincoz ekonomik krizin kendisini de vurduğunu soyledi. Unlu şarkıcı, 'Sahne kıyafetlerimin yenisini yaptırmayı askıya aldım' dedi. Album icin 3 ay boyunca her gun Sezen Aksu'nun evine gidip geldiğini ifade eden Dincoz, 'Ben bir şarkı almaya gittim ve baktım ki orası tam bir okul. Hayat goruşum değişti. Ben daha once hicbir şey bilmiyormuşum' diye konuştu.