ozlem yıldız sinan serter
ozlem yıldız haberleri
ozlem yıldız

Son zamanlarda ekranlarda goremediğimiz unlu sunucu Ozlem Yıldız'ın evliliğinde bazı problemler yaşandığı konusunda basında bazı bilgiler dolaşıyordu melekler. Eşi Sinan Serter'in maddi problemler yaşaması sebebiyle zor gunler geciren Ozlem Yıldız'la ilgili eşinden bir acıklama gelmiş. İşte haberin detayları...

Sunucu Ozlem Yıldız’ın maddi sıkıntı icerisinde olan armator eşi Sinan Serter, haklarında cıkan soylentilerle ilgili olarak “Ozlem mukemmel bir eş ve bu surecte bana hep destek oldu. Başka bir kadın olsa coktan bırakıp giderdi” dedi.

Unlu sunucu Ozlem Yıldız eşinin 4.2 milyon TL’lik banka borcu yuzunden sıkıntılı gunler yaşıyor. Yıldız’ın bu yuzden evliliği catırdadığı da iddia edilirken armator eşi Sinan Serter soylentilerle ilgili ilk kez konuştu:

Serter'in Vatan gazetesine yaptığı acıklama şoyle: “Evliliğimizde Allah korusun bir sorun yok. 2005’te Swiss Otel’de bir imza attık. Ve biz o imzayı ‘iyi gunde kotu gunde’ diye attık ve bu imza olene kadar gecerli. İşlerimde sıkıntılı gunler geciriyorum ama mayıs sonuna doğru her şey yoluna girecek. Ucaklar ve gemilerin kredi odemelerinde bir iki sorun cıktı ama kısa sure sonra bitecek. Ozlem mukemmel bir eş ve bu surecte bana hep destek oldu. Başka bir kadın olsa coktan bırakıp giderdi ama Ozlem hep yanımdaydı. Ona hala cok aşığım. Hatta her gecen gun daha da artıyor. Ozlem bu kadar karakterli ve sabırlı bir insan olmasaydı zaten evlenmezdim, onu bu kadar yıl beklemezdim. Bu evlilik nasıl bu kadar uzun surdu diyenler bile oldu. Evliliğimizde sorun yok, sizlerden son bir ricam da; Ozlem’in benim işlerimle ilgisi yok, lutfen onu bu konulara karıştırmayın. Şirkette herhangi bir ortaklığı da yok.”

Ozlem Yıldız ise yaşanan surecle ilgili olarak twitter sayfasına şunları yazdı: “İlk ve son acıklamamdır. Ne yaşanırsa yaşansın bu konu her ailede yaşanabilir. Evet tatsızdır ama cozumu zamandır. Dileğim en az yarayla atlatmak.”
ucankuş