Geçtiğimiz hafta yapılan dörtlü potada elenen isim Gökhan olmuştu. Gökhan’ın vedasının ardından oynanacak olan ilk dokunulmazlık oyununda beklenmedik bir gelişme yaşanacağı görüldü.
"BIRAKMA, SENİN İÇİN İÇİN BAĞIRIYORUZ"
Survivor'ın yeni bölüm fragmanında Ogeday’la oynadığı oyun esnasında Barış, attığı hedefleri vuramadı ardından da elindeki ipi ve sopayı bırakarak oyununu yarıda kesti. Bunun üzerine oldukça sinirlenen Anıl “Bırakma, senin için bağırıyoruz burada” dedi.
"OLMUYOR ARTIK, ZORLAYAMIYORUM"
Barış ise ekibe önce ben bıraktım gitmek istiyorum tarzında bir işaret yaptı arından da “İstemiyorum. Benim kafam düzelmiyor, Nisa böyle yapmaya devam ettikçe düzelmeyecek, benden bu kadar, olmuyor artık, zorlayamıyorum, çıkmıyor” ifadelerini kullandığı görüldü.

NİSA'NIN DÜŞMESİ YÜREKLERİ AĞZA GETİRDİ
Survivor'da 23 Nisan'a özel seçilen ödüllü dokunulmazlık oyununda ilk etapta kadınlar mücadelesi yaşandı. Parkurda Nisa ve Sema karşılaşmasında Nisa'nın düşmesi yürekleri ağza getirdi. Varilden geçeceği sırada yere düşen Nisa, dizini tutarak çığlıklar içinde bağırmaya başladı. Rakibi Sema'nın ardından Nisa'nın yardımına ilk olarak Barış ve Ogeday geldi.
Dizinden sakatlanan Nisa Bölükbaşı'na ilk müdahaleyi oyun yerinde yapan Doktor Serhad Ömercikoğlu, "Patellası çıkmış olabilir bakmam lazım" dedi. Sedye ile oyun alanından çıkarılan Nisa'nın ciddi bir durumu olmadığını söyleyen Ömercikoğlu, tekrar muayene edeceğini belirtti.
BARIŞ GÖZYAŞLARINI TUTAMADI
Öte yandan yarışmacı aldığı darbe nedeniyle acılar içinde kıvranırken, eski sevgilisi Barış da gözyaşlarını tutamadı.
Nisa Bölükbaşı ve Barış Murat Yağcı'nın yarışmadan sonra ortaya çıkan görüntüleri ve sevgili olduklarını açıklamaları epey ses getirmişti. İkilinin daha sonra ayrıldığı haberi gündeme geldi. Yarışmacının yeni sezonda ise Ogeday Girişken ile aşk yaşadığı iddia edildi.