ŞİRİN ONU FENA SURUNDURMUŞ!

BİR SURE ONCE ŞİRİN EDİGER İLE 4. EVLİLİĞİNİ YAPAN VE DOĞACAK BEBEĞİNİ BEKLEYEN OKAN BAYULGEN, İLK KEZ BU ACIKLAMALARI YAPTI.
Kenan Işık'ın atv'deki 'Dunya Bir Oyun Sahnesi' programına konuk olan Okan Bayulgen, eşi Şirin Ediger ile tanışma ve flort surecinde yaşadıklarını anlattı.
İlk kez bu kadar acık konuşan Bayulgen, 'Şu anda evli olduğum kıza deli gibi aşık oldum. Beni surundurdu. Şohretim falan hic bir halta yaramadı, aksine bana zarar verdi. Şohretim, karizmatik hareketlerim vs falan cok zarar verdi' diye konuştu.
Bayulgen, sozlerine şoyle devam etti:
'Cok surundurulmuşumdur, inim inim inletilmişimdir. Sonunda bu kızla sevgili olmayı, daha sonra onunla cocuk yapmayı ve evlenmeyi başardığım icin muthiş mutluyum. Bu boyle uzun yıllar gider.'
YAKINDA BABA OLMA DUYGUSUNU NASIL YAŞIYOR?
Bir kac ay sonra baba olacak olan Okan Bayulgen, erkeklerin bu donemi nasıl gecirdiğini yine kendi uslubunca anlattı.
'Cocuk beklemek duygusu erkeğin tamamen salak olduğu, hic bir şey anlamadığı bir donem' diyen Okan Bayulgen, bakın bu sureci nasıl tarif ediyor:
'Cunku eşiniz bir fabrika gibi calışıyor. Yani onun icinde bir fabrika var ve onun icinde bir cocuk imalatı var... Başka birisi boyle bir şeyi imal edecek olsa ki boyle bir şeyi imal eden Allah'tır. Biz de Allah'tan korkuyoruz değil mi? Ee şimdi onun icerisinde bir şey imal oluyor. Herşeyden once bu kadından Allah gibi korkmamız lazım. Benim duşuncem o...'