defne joy hamile defne joy foster duğun resimleri foster duğun

Ekranın cılgın ve enerjik sunucusu Defne Joy Foster, anne olmak icin gun sayıyor.

Foster, ‘Can Kılıc’ adını vereceği oğlunu haziran ayında kucağına alacak.
Ben rest cekince şak diye evlendik
Evlendiğinden haberimiz olmadı, duyduk ki hamileymişsin!
- Oyle... Cok magazinel bir insan olmadığım icin nikahtan da habersizsiniz. Assos’ta actığımız otelimizle gecen yaz bircok dergide haber
olduk, ama evliliğimizi herkes duysun, oğrensin gibi bir maksadımız hic yoktu . Duğun de yapmadık ki zaten...

Duğun yapmayı istemediniz mi?
- Bunu duşunecek zamanımız olmadı. Cok ani bir kararla, apar topar evlendik cunku... Evleneceğimizden bizim bile haberimiz yoktu! Yaz sonunda duğun yaparız diye duşunuyorduk başlarda, ama sonra o da kaldı.

Nasıl yani? Ne zaman evlenmeye karar verdiniz de apar topar nikah masasına oturdunuz?
- Karar vermedik işte, oyle aniden oldu. Demek istediğim bu... Biz evlenmeyi konuşuyorduk ama ikimiz de evlilikten korkuyorduk. Ben bir rest ceker gibi yaptım, “Neden beni almıyorsun?” filan dedim, sinirlenir gibi oldum. O da “Restini gordum” dedi ve şak diye evlendik!

Peki nikahta ne giydin? Konuklarınız kimlerdi?
- Beyaz ketenden uzun bir elbise giydim. Topu topu beş kişiydik nikahta... Behramkale’deki koyun muhtarı, iki şahidimiz ve annem... Sonra davullu zurnalı bir duğun yaparız dedik ama olmadı dediğim gibi...

Doğum ne zaman? Hamileliği nasıl geciriyorsun?
- Doğum haziran ayında olacak. Hamilelik de gayet guzel geciyor... Esasında anlık goruntulerde neşeliyim. Ama gune yayacak olursanız sırtım ve belim ağrıyor, kesinlikle uzanmam gerekiyor. Mesela buraya geldik, cekim yaptık ya, benim eve gidip kesinlikle uzanmam gerek. Neden sırtım ağrıyor diyordum, şimdi cekilen resimlere bakıyorum, kocaman olmuş karnım. One doğru gittiği icin karnım, sırtta ağrı yapıyor.

Aşermelerin oldu mu?
- Hic aşermelerim olmadı. En başında cok turşu, ekşi yedim. Sadece ekşi istedi canım. Demek ki vucudumun buna ihtiyacı varmış diye duşundum. Sonra bitti bu istekler...

Bildiğim kadarıyla Assos’daki otelinizde kalıyorsun. Doğum icin ıstanbul’a donecek misin peki?
- Evet, eşimle birlikte Joy-inn adını verdiğimiz 8 odalı bir butik otel aldık, onu işletiyoruz. Tum zamanımı da orada geciriyorum. Rahat bir hamilelik yaşıyorum, doktorum da her şeyin normal olduğunu soyluyor. O yuzden doğum icin ıstanbul’a gelmek niyetinde değilim.

Sezaryen mi tercih ediyorsun, yoksa normal doğum mu?
- Normal doğum yapmak niyetindeyim. Eğer doğum Assos’ta gercekleşirse de sorun değil, orada cok iyi ebeler var; onlara gideceğiz artık.

Doğum fikri seni korkutuyor mu?
- Doğum korkusundan cok bebeğimin geleceğiyle ilgili korkularım var benim... Ona iyi bir gelecek sağlamak istiyorum.
Assos'ta evlendiler
Defne Joy Foster, gectiğmiz yıl Yasin Solmaz ile Assos’ta evlendi. Yedi aylık hamile
sunucu, “Oğlumun kocama benzemesini istiyorum” diyor.
internethaber