nebahat cehre haberleri
Gectiğimiz bolumde Muhteşem Yuzyıl dizisini izleyenler farketmiştir melekler. Dizinin bir bolumunde başrolda ki tum karakterlerin genclikleri ekrana gelmişti. Dizi yapımcılarının genc oyuncularla ana oyuncular arasında ki muthiş benzerlikleri izleyiciye parmak ısırttı. Haberin detaylarına geciyoruz..

'Evrim’e bakınca...' Muhteşem Yuzyıl’ın onceki gun yayınlanan bolumune Nebahat Cehre’nin gencliğini canlandıran Evrim Alasya damga vurdu. Valide Sultan’ı oynayan Nebahat Cehre’ye birebir benzerliği dikkat ceken Alasya twitter’ın da en cok konuşulanları arasına girdi. “Gorunce şoke oldum” diyen Nebahat Cehre VATAN’a şunları soyledi: “Evrim Alasya’yı dizinin Nigar Kalfa’sı Filiz Ahmet buldu, onun arkadaşı. Evrim daha once Gonulcelen dizisinde oynamış. Filiz ona ‘Nebahat Cehre’nin gencliğini sana oynatacağız’ demiş. Evrim’e bakınca gencliğimi gordum. Rol icin cok da calışmış. Dizideki mimiklerimi, bakışlarımı da almış, cok başarılıydı. İlk gorduğumde tepkim ‘Bana cok benziyor’ oldu. Settekiler ise ‘İnanamıyorum’ demişler. Şofor arkadaş bile Evrim’i gorunce ‘Biraz once Nebahat Hanım’ı bıraktım, bu nasıl olur’diye şaşırmış.”