Dizi Uğruna
Dizilerde beğenerek izlediğimiz oyuncular nelerden feragat edip dizilerde oynamışlar...Kimi okulunu dondurmuş kimileri belkide eğitim hayatını tamamen bitirmişler...Tabii o kadar bol para dağıtırlarsa okuluda bırakırlar herşeyi bırakırlar

Dizi Uğruna Bu Yapılır mı?
Unlu oyuncular, dizilerde oynamak icin oyle fedakarlıklar yapıyor ki...

Her gecen gun artan dizi sayısı televizyon ekranlarında yeni isimlerin meşhur olmasına olanak sağlıyor. Ancak para ve şohrete kavuşan unlulerin bircoğu oynadıkları diziler icin eğitimlerini yarıda bırakıyor.
Oyuncu Rojda Demirer, "Karnede notlar duşunce TRT kapıdan sokmazdı" diyerek oyunculuk uğruna okullarını donduran genc isimlerin kararını tartışılır hale getirdi.
Oyle Bir Gecer Zaman Ki dizisinde Mete ile Aylin'i canlandırarak yıldızı parlayan Aras Bulut İynemli ve Farah Zeynep Abdullah, dizi cekimleri icin okullarını dondurduklarını acıklamıştı. Bu kararın doğru olup olmadığı akıllarda soru işareti bırakırken, Yeşilcam'ın duayenlerinden eleştiri yağdı.
Oyunculuğa yıllarını vermiş usta isimlerin kararla ilgili goruşleri:
EDİZ HUN: Eğitim cok onemlidir. Gencler televizyon dizilerini izleyerek, orada ki oyuncuların rahat bir hayat yaşadığını duşunuyorlar. Ancak cok yanlış bir yoldur bu. Tahsil insanda ozguveni arttırır. hep eğitim cok onemli diyoruz da, oğretmen de cok onemlidir.
Selda Alkor: Once eğitim gelir. Eğitimini yarım bırakmaları cok yanlış bir duşuncedir. Hepsi cok genc pırıl pırıl insanlar, dilerim okulların bitirerek oyunculuk adına hem sinemaya hem de kendilerine daha faydalı olurlar. İnşallah bu soylediğimiz yolda ilerlerler.