Seren Serengil Haberleri
Gun gecmiyor ki bir unlumuz evlenirken birileri boşanıyor...Bunların ki doların duşmesi cıkması gibi oluyor

Bebek Var Teklif Yok

Seren Serengil, 1 aylık hamile olduğunu oğrenince, yollarını ayırdığı işadamı Oğuz Aşcı ile tekrar birleşti.
Seren Serengil, 1 aylık hamile olduğunu oğrenince, yollarını ayırdığı işadamı Oğuz Aşcı ile tekrar birleşti.
Aşcı, Bebek haberini henuz ailesiyle paylaşmadığı icin Serengil'e evlilik teklifinde bulunmadı. Serengil ise dun doktordaydı.
"DAYI OLACAĞIM"
Bu arada SHOW TV ekranlarında yayınlanan Saba Tumer'le Bugun programına konuk olan unlu şarkıcı Doğuş da net bir şekilde Seren Serengil'in hamile olduğunu acıkladı.
Saba Tumer Doğuş'a, 'En yakışıklı donemini yaşıyorsun. Vallahi yakışıklı cocuksun, ben anlarım ' diye iltifatlar yağdırdı. Tumer, bununla da yetinmeyip seyircilere, 'Allah var yakışıklı cocuk değil mi? ' diye sorarak onay aldı.
Tumer'in bu iltifatlarının ardından Demet Akalın 'a cok guzel bir şarkı verdiğini ve bu yaz cıkacağını soyleyen Doğuş'tan şaşırtan bir acıklama geldi.
'Bir de Seren Serengil 'e şarkı verdim ' diyen Doğuş, 'Dayı olacağım. Buradan ilk defa ben soylemiş olayım. Seren beş haftalık hamile, o kadarını soyleyeyim ' dedi.
Şakına donen Saba Tumer, 'Seren tebrik ederim. Bu sefer Allah inşallah tamamına erdirsin ' diye konuştu. Tumer, endişesini saklamadan da edemedi. 'Cok sevindim soylemene ama kızar mı soyledin diye ' sorusunu yonelten Saba Tumer'e Doğuş, 'Kızmaz, cok sever beni ' yanıtını verdi