Fatih Terim
Fatih Terim Kızı

Baban olmasa kim tanır seni dediler...Acaba hakikatende oyle mi BAzı unlulerin cocukları anne babaları sayesinde un yapıp onların sayesinde bu kadar tanınıyorlar...Bana da oyle geliyor ki Fatih Terim'in kızı da babası sayesinde un yapmış olabilir mi sorusunu aklıma getiriyor.Buse Terimi merak eden meleklerimize....

Bu Sozler Buse Terim'i Cıldırttı

Fatih Terim'in kızı Buse Terim, Twitter'da kendisini eleştirenlere ateş puskurdu.

Fatih Terim'in kızı Buse Terim babası sayesinde bir yerlere geldiğini ima edenlere Twitter uzerinden ateş puskurdu.

Sosyal paylaşım sitesi Twitter'da cok sayıda takipcisi olduğu icin "Baban olmasa seni kim tanır, bu kadar takipcin nasıl olurdu" eleştrilerine cok sinirlenen Buse Terim, bir anda cileden cıktı ve eleştirileri yapan insanlara ateş puskurdu.

Babası Fatih Terim'in hakkını asla odeyemeyeceğini ancak kendi ayakları uzerinde durmaya calışan biri olduğunu ve en onemlisi kendi parasını kazanmaya calışan biri olduğunu anlatmaya calışan Buse Terim, kendisini eleştirenlere ateş puskururken destekleyenlere de sevgilerini gonderdi. İşte o satırlar:

"Ben universitesi mezunu, kendi ayakları ustunde durmaya calışan, kendi işinin başında duran ve parasını kazanmaya calışan biriyim.

şim nedir diye sorarsanızda? Stil danışmanı, blog yazarı, ve Buse Terim markasının sahibiyim. Daha 21 yaşında yolun başındayım. Tanımayanlar tanıştığımıza cok memnun oldum.

Ailemin, babamın, annemin hakkını yıllarca odeyemem. Onların bana sağladığı imkanlar sayesinde bu eğitimi gerceklestirebildim.

Ama başım dik her gun şukrederek kendimi yenilemeye, ve daha iyi şeyler yapmaya calışıyorum. Destekleyen herkese sonsuz teşekkurler"