sevilen gruplardan olan Duman Grubu olumsuz eleştirileri ustune cekti..... hak ettide..... dini inanclarımıza saygılı olmak zorunda herkes.....

DUMAN'A AYET ELEŞTİRİSİ!

'REZİL' İSİMLİ ŞARKILARINDA GECEN 'LEM YELİD VE LOP YUTAR' SOZLERİ TEPKİ TOPLADI!

Unlu Rock grubu Duman’ın cıkardıkları son album oldukca tartışılacak. Cunku Duman’ın albumunde İslam’ın suistimal edilmesi anlatılırken oldukca ağır ifadeler kullanılıyor.

Grubun kullandığı sozlerde İhlas suresinden bir kısım uzerinde oynama yapılınca internette İslamcı sitelerde Duman grubu protesto edilmeye başladı. Kendilerini dinsizlik karşıtı olarak tanımlayan gruplar Duman’ın albumunu cıkaran şirketi protesto etmeye hazırlanıyor.

Duman Grubu ise olanların ardından Zaman Gazetesi’ne cıkarak kasıtlarının dine hakaret olmadığını, dinin suistimal edilmesini eleştirdiklerini soyledi. Kendilerinin de Musluman olduğunu soyleyen grup, bu sozlerle CHP’nin turban acılımı dahil butun suistimalleri eleştirdiklerini soyledi.

Grubun tartışılan “rezil” parcası ve cok tartışılan “Lem yelid ve lop yutar” sozleri şoyle:

Ortada bir yanlış var
Yanlışı yapan yanar
Arkasında sandık var
Değmesin akıncılar

Geri kac geri kac, oğlancık
Senin de başın yanar
Ortada bir yanlış var
Memleket uyurgezer

Aldırma geldik oyuna
Kandır beni, kandırsana
Rezil kandırsana

Ortada bir dergah var