yuzundeki derin izlerden dolayı gecde olsa tedaviye başlayan İzel operasyonlardan geciyor.... ben bu tedaviller icin gec kaldığını duşunuyorum para elinde olan birisi bu zamana kadar neden bekler ki.........

CİLDİM BEBEK GİBİ!

DOKTOR ZİYA ŞAYLAN'IN UYGULADIĞI 'EXODERM' YONTEMİYLE YUZUNDEKİ İZLERDEN KURTULMAYI HEDEFLEYEN İZEL, ONCEKİ GUN İKİNCİ KEZ AMELİYAT MASASINA YATTI...

İstanbul Cerrahi'de ameliyat olan İzel, cildini bir kez daha soydurdu...Bugun taburcu olacak olan İzel, eskiye nazaran yuzde 70 iyileşme gorulen cildinin, bu operasyondan sonra yuzde yuz iyileşeceğini soyleyerek, yapılan işlemi şoyle anlattı:

'Yuzume komple bildiğiniz asit suruldu... Uyandığımda yuzumde bantlar vardı. İkinci gun bir daha ameliyata alındım, onda da elmas tozlarıyla zımpara yapıldı. İşte o gecce biraz şiştim. Aynaya baktığımda inanamadım. Bayağı bir odem vardı suratımda. Ama o kadar da kotu değildi manzara. Yani oyle cok ağrılı, sancılı bir durum yaşamadım. Dediğim gibi bir gecce şiştim, o gecce biraz ağrım, sancım oldu, o ağrıda zaten ağrı kesiciyle gecen bir ağrıydı.

Dolayısıyla o bir geccelik ağrı değer. Hastaneden cıktıktan sonra da evde maskeli bir donem gecireceğim. Bu bir haftalık donemde yuzume bir toz dokuluyor. O toz zamanla sertleşiyor, deride sertleşip, kendini bırakıyor. Ve maske gibi yuzunde duruyor. O maske gibi duran şey aslında yuzumdeki deri. Kalıp halinde cıkıyor. Bu aşamada da hic acı hissetmiyorsunuz. Cunku yuzunuzdeki olu deri cıkıyor. Bir ay sonra yuzum bebek cildi gibi olacak. O anı sabırsızlıkla bekliyorum. 40 yaş bakımımı tamamladım. Artık yeni bir hayat beni bekliyor.'