KIVANC'TAN İLGİNC BİR İTİRAF!

AŞK-I MEMNU'DA BEHLUL'U OYNAYAN KIVANC TATLITUĞ, EN COK NERESİNİ BEĞENMEDİĞİYLE İLGİLİ BİR SORUYA BAKIN NE YANIT VERDİ?
Filiz Akın'ın Haberturk'teki programına konuk olan Kıvanc Tatlıtuğ, Leyla ile Mecnun, Kerem ile Aslı gibi aşkların artık kalmadığını belirterek aşkla ilgili duşuncelerini paylaştı.
Kıvanc Tatlıtuğ, kendisinin daha cok maneviyatın yanında olduğunu soyleyerek 'Huzur, sevgi. Varolan herşeye, her canlıya karşı muthiş bir sevgi ve saygım var. Partnerime karşı da aynı duyguları besliyorum. Hatta cok daha değişik duygular besliyorum. Cunku farklı bir boyutta oluyorsunuz o esnada' diye konuştu.
MAGAZİNCİLERE PEK GORUNMEK İSTEMİYORUM
Tatlıtuğ, gozonunde olan bir insan olarak dışarı cıktığında kendisini kısıtlamadığını da belirterek 'Ben her yerde gezen bir adamım. Oraya gitmem, buraya gitmem diye bir kıstas yok benim icin. Ancak şoyle bir şey var, ben sadece magazin basınına, ceken arkadaşlara cok fazla gorunmek istemiyorum. Bu da benim yapmak istediğim şeyleri cok fazla dışarıya sunmadan, kendi isteğimle, kendi az oz cevremle birlikte yapmak, basınsız, kamerasız... Bunlar benim daha cok hoşuma gidiyor' dedi.
GEREKİRSE SALONUM BAR OLUR
Tatlıtuğ, magazincilerin surekli bulunduğu yerlere gidip gitmemenin bir tercih olduğunu ifade ederek yeri geldiğinde restaurant yerine mutfağını, bar yerine salonunu kullanacağını soyledi ve 'Orada da arkadaşlarımla yerim icerim, sohbetimi de ederim, eğlenirim. Dışarıda cıkarım ama gorunmek isteyip istememek tamamen tercih meselesi' acıklamasını yaptı.
AYAKLARI COK KOMİKMİŞ!
Tatlıtuğ, Filiz Akın'ın 'En cok beğendiğin ve beğenmediğin tarafların neler?' sorusuna ilginc bir yanıt verdi:
'Ayaklarım bana cok komik gelir. Beğenmiyorum değil de yani komik gelirler. İridirler.. Onun dışında genel olarak halimden memnunum. Ozellikle şu tarafımı beğeniyorum gibi bir tarafım yok yani.'