unlu şarkıcı Deniz Seki hakkında inanılmaz iddia..... yaptığı uyuşturucu alışverişten dolayı promosyon aldığı soyleniyor...... bu iştede prosmonyon var demek şaştım kaldım......

SEKİ'YE VERESİYE YA DA BONUS KOKAİN

24 YILA KADAR HAPSİ İSTENEN DENİZ SEKİ'NİN ZEYNEP KOD ADINI KULLANDIĞI VE SATICILARDAN FAZLA KOKAİN KARŞILIĞI 'BONUS' UYUŞTURUCU ALDIĞI İDDİA EDİLDİ..

Jandarmanın şoke eden baskınının ardından, 'Kokain satın alıp icmek' ve 'Başkalarına uyuşturucu temin etmek' suclarından cezaevine gonderilen Deniz Seki'yle ilgili bilinmeyenler, hazırlanan iddianameye yansıdı. İstanbul Cumhuriyet Savcısı Bilal Bayraktar tarafından hazırlanan 60 sayfalık iddianamede Seki'nin de aralarında bulunduğu 16'sı tutuklu 19 sanığa yonelik onemli iddialar var. İddianamenin 57'nci sayfasında, Seki'ye ait toplam 296 telefon goruşmesinin izlendiği belirtildi. Teknik takip sonucu Seki'nin neredeyse her gun kokain satın aldığı ve zaman zaman da kokaini şoforu Mecit Cam aracılığıyla aldırdığı vurgulandı. Hakkında 24 yıl hapis istenen şarkıcının, yuklu miktarda uyuşturucu alırken odeme gucluğu cektiği ve 'veresiye' aldığı one suruldu. Kokain alımında yuksek performans gosteren Seki'nin uyuşturucu tacirlerinden 'bonus' diye tabir edilen hediye uyuşturucu madde aldığı da iddia edildi. İddialar arasında Seki'nin torbacı Sinan Yuksel ile samimiyetini artırması sonucunda, arkadaşları icin de aracılık yapmaya başladığı ve uyuşturucu madde ihtiyacı olan kişilerin doğrudan Deniz Seki'yi aradığı da bulunuyor.

EN YAKININDAKİLER DOĞRULADI
İddianamede, Deniz Seki'nin en yakınındaki şoforu, basın danışmanı, arkadaşı ve evinin temizliğini yapan Şengul Cam, tanık olarak alınan ifadelerinde, Deniz Seki'in Husnu Şenlendirici ile uyuşturucu kullandıklarını ve Seki'nin arkadaşlarına da uyuşturucu satın aldığını soyledi. Cam, '2-3 ay kadar once ev temizliği yaparken yatak odasında icine kalem sokulmuş pet şişe gordum. Bir keresinde de aynı şekilde cokca şişe gordum. Deniz Seki'ye ne amacla kullandığını sorduğumda, kokain icmekte kullandığını belirtti. Kendisinin Husnu Şenlendirici ile beraber kullandığını soyledi. Evde temizlik sırasında pet şişelerini yatak odasında bulurdum' dedi. İddianamede Seki'nin de ifadesinde, uyuşturucu kullandığını, arkadaşlarıyla zaman zaman uyuşturucu madde kullandıklarını, genelde uyuşturucu maddeleri kendisinin ısmarladığını, uyuşturucunun parasını da kendisinin odediğini, uyuşturucuyu 'Apo' kod adlı Abdullah Haner, 'Murat' kod adlı Sinan Yuksel ve 'Diyar' kod adlı kişilerden sağladığını soyledi. İddianamedeki 42 numaralı telefon goruşmesinde, '30 dakikaya Neşe'ye paspas 500 dolar' diyerek arkadaşı Neşe Unal'a uyuşturucu siparişi verdiği, 43 numaralı telefon goruşmesinde, '8 taş 4 kuş' diyerek cok miktarda uyuşturucu istediği, bu goruşmenin devamında yaptığı 44 numaralı konuşmada ise 'Hayır '7 artı 4 kuş' ben istemiyorum' diyerek arkadaşlarına uyuşturucu sipariş ettiği, 56 numaralı goruşmesinde ise 'Oğlum ben kendime istemiyorum. Benim evde var' diyerek maddeyi arkadaşlarına istediği vurgulandı.