eski futbolcu İlhan Mansız yeni bir proje ile karşımızda.....
AZ PELUŞ AZ FİFTY İŞTE VAROŞ PRENS!

MAYISTA CEKİLECEK 'VAROŞ PRENS' İSİMLİ SİNEMA FİLMİNDE 'RAPCİ TAHSİN' OLMAYA HAZIRLANAN İLHAN MANSIZ'IN ROLU İCİN FİFTY CENT İLE CEM YILMAZ'IN PELUŞ KARAKTERİNDEN ESİNLENİLDİ..
İlhan Mansız, yeni filmi icin rapci olacak.
Yonetmenliğini Merih Aktaş'ın yaptığı 'Varoş Prens' isimli filmde İlhan Mansız'ın canlandıracağı rol icin iki ilginc karakterden esinlenildi. Biri dunyaca unlu rap yıldızı Fifty Cent diğeri ise Cem Yılmaz'ın unlu reklam kahramanı Peluş. Fifty Cent'in karizmasıyla Peluş'un kustahlığından esinlenilerek yaratılan karakterin adı ise 'Rapci Tahsin'.
Her şey hazır
Okan Bayulgen'in sanat yonetmenliğiyle 15 kişilik moda grubu, Tahsin karakteri icin iki aydır calışıyor. Mansız icin şimdiden Fifty Cent'in kurkunun aynısı diktiriliyor, kullandığı kolye ve kupe gibi aksesuvarlar da moda ekibi tarafından hazırlanıyor. İlhan Mansız'dan yepyeni bir halk kahramanı yaratacak olan yapımcı Mehmet Soyarslan, cekimlerine mayıs ayında başlanacak filmin surprizlerini ise şimdilik saklı tutuyor. Filmin yonetmeni Merih Aktaş da proje yer alacak olan ama son anda cekilen rapci Ceza'nın yerine Almanya'dan unlu bir rap yıldızı getirileceğini soyluyor.
Şarkı yazdı
Senaryosunu Furkan Eren'in yazdığı filmde seslendirilen butun şarkılar senaristin imzasını taşıyor. Ancak bir şarkı var ki, onu İlhan Mansız filmde aşık olduğu kızı oynayan Zeynep Beşerler icin yazdı. Mansız'ın şarkısı 'Huzunlu Rap' adını taşıyor.
İŞTE HUZUNLU RAP
Bir goruşte aşk bu olsa gerek/
Tutuluverdim sana bir akşamustu/
Seni sevmek sucsa eğer/
Hadi hapsedin beni yakalayıp, sucustu/
Hayat ansızın man kazandı/
Yurek aşka geldi, gorunce yuzunu/
Gecmişin karanlığını siliverdim bir anda/
Terk ettim huznu/
Yılların verdiği hasretle/
Sana doyamadan bakarken buğulanmış gozler/
Hicbir şey mutluluğu anlatmaya yetmez/
Yetersiz kalıverir sozler/
Sana seni seviyorum sozunden başka bir şey diyemem/
Tanrı seni bana hediye etti/
Artık ondan başka şey dileyemem/
35 yıl geride kalmışken yalnız sanadır hasretim...