Pınar Altuğ Roportaj
Bence bir anne olarak haklı diyorum ben.. Siz ne dersiniz bu duruma ... Bir cocuğun annesi yanında olmadan kullanmaları doğrumu sizce??Biliyorsunuz ki kızı 3 yaşlarında yeni doğduğunda haberini burada yayınlamıştık..İşte ilk doğduğu an Su'nun...
"Mahkemeye Versem Hapse Bile Girer"

Pınar Altuğ, kızı Su'yla kendisinden izinsiz roportaj yapılmasına cok kızdı.
Unlu sunucu ve oyuncu Pınar Altuğ, uc yaşındaki kızı Su'yla kendisinden habersiz roportaj yapan televizyon programı icin gectiğimiz hafta internet uzerinden bir kınama kampanyası başlatmıştı. Bu gelişmenin ardından kızıyla roportaj yapan TV muhabirini ve kameramanı affettiğini soyleyen Altuğ, onceki gun Persil'in yeni urun tanıtımında hem bu konuyu hem de hayatına dair merak edilenleri anlattı.
KAPLAN GİBİYİM
Uc senedir anneyim ve bu surecte nasıl bir karaktere sahip olduğumu gosterdiğimi duşunuyorum. Ben cocuğumun yanında kaplan kesilirim.
İlk gunden beri Su'yu saklamadım, kafasına kese kağıdı gecirmedim. Hep kameralarla birlikte buyudu. Uc yaşında bir cocuğun, annesi yanında olmadan kamera karşısına gecmesini doğru bulmuyorum.
KIRGINLIKLARI UZATMAM
Kırgınlıkları cok fazla uzatmayı seven biri eğilim. Meslekte 20'nci yılım. Neye, nasıl tepki gostereceğim bilinir. Bu, bana yapılan benzeri ikinci olay. Daha once de aynı şey yapıldı. Ben mahkemeye versem, hapse bile girerler. Ama onları affettim. Yoksa 18 yaşından kucuk bir cocuğu, anne ve babasından izinsiz goruntuleyemezler. Hapis cezası var.
Bunu reklam yapıyor şeklinde yorumlayanlara da şaşıyorum. Ne yalancılığım, ne sonuk yıldızlığım kaldı.
Ben bu sene vergi sıralamasında, sanatcılar arasında yedinci olmuşum. Reklam peşinde mi koşacağım? Uğraştığım şeye bak! Benim cocuğumla reklam olmaya ihtiyacım yok! Oyle bir derdim olsaydı, doğduğundan beri gelen reklam tekliflerini kabul ederdim.
HAYVANSEVER SU
Biz, dort kedi ve iki kopeğimizle birlikte yaşıyoruz. Su, hayvanlarla ic ice buyuduğu icin hicbir hayvandan korkmuyor; hatta boceklerle bile arkadaş olmaya calışıyor. Ben boceklerden cok korkuyorum ama o eline alıyor. Su, tam bir hayvansever...
ALTI AY DA ALTI KİLO VERDİM
Kasım ayından beri rejim yapıyorum. Altı ayda, tam altı kilo verdim. Hayatımda hic sıfır beden olmadım; şu an 36 bedenim. Pilates yapıyor, bisiklete biniyorum. Artık yazın beni kilolu cekemeyeceksiniz.