Emrah Davalık
Emrah hakkında haberleri merak eden meleklerimiz... İşte Emrah kuzeni ile davalık olmuş... Unluler hayatında bilmediğimiz daha neler var belkide..İşte Kucuk Emrahın unutamadığımız film replikleri...
Emrah'la Davalık Olan Kuzenine 6 Yıl İstendi!

Şarkıcı Emrah, TV programında kendisi hakkında "86 yaşındaki dayısını sokağa attı" deyip, nufus cuzdanı orneğini ve evin tapusunu gosteren kuzeni Nedret....
Şarkıcı Emrah'ın şikayetci olduğu kuzeni Nedret İpek hakkında, "verileri hukuka aykırı olarak verme veya ele gecirme ve basın yoluyla hakaret" suclarından 6 yıla kadar hapis istemiyle dava acıldı.
İstanbul Cumhuriyet Savcılığı'nın hazırladığı iddianameye gore; şarkıcı Emrah, 1997'de, Mersin'deki evini, maddi sıkıntı icinde olan dayısı Kaya İpek'e tahsis etti. Emrah, 13 yıl sonra dayısı Kaya İpek'in oğullarının iş sahibi olması ve maddi durumlarının duzelmesi gerekcesiyle evini sattı. Ardından dayısının oğlu Nedret İpek, konuk olduğu bir televizyon programında babasının sokağa atıldığını iddia ederek "Emrah dayısını sokağa attı. İnsanların gozunun icine baka baka yalan soylememeli. Ona yaptığı zulumdur. 86 yaşındaki insanı sokağa atmanın hangi vicdana sığdığının acıklamasını yapsın. Para insanı bu kadar mı değiştirir?" dedi. İpek, programda Emrah'ın kendisine tapu işlemlerinde kulanılmak uzere verdiği nufus cuzdanı orneğini ve evin tapusunu gosterdi.
'UZLAŞMAK İSTEMİYORUM'
İpek'ten şikayetci olan Emrah ise savcılıkta, "Nufus cuzdanımın orneğini tapu işlemlerinde kullanmaları icin gondermiştim. Bilgim olmadan televizyonda gosterdi ve sarfettiği cumlelerle beni kasıtlı olarak kucuk duşurmeye calıştı. Uzlaşmak istemiyorum" dedi. İpek ise ifadesinde "Ben Emrah'a hakaret etmedim. 86 yaşındaki babamı evden atması vefasızlıktır" diye konuştu. Savcılık hazırladığı iddianamede İpek'in, "verileri hukuka aykırı olarak verme veya ele gecirme ve basın yoluyla hakaret" suclarından 6 yıla kadar hapisle hapisle cezalandırılmasını istedi. Emrah, programda soylediklerinden dolayı Nedret İpek hakkında 100 bin liralık manevi tazminat davası da acmıştı.