Derya Tuna
Derya Tuna Umre

İbrahim Tatlısesin onceki zevcelerinden olan Derya Tuna Hanım şimdide Umreye Yola cıkmış...Donduğunde calıştırdığı restourantı kapatıp Oğlu İdo ile beraber Amerika ya taşınacağını bildirmiş...İbrahim Tatlıses ve Ayşegul Yıldız ani nikahına tepkili konuşan Derya Tuna sert konuşmuştu...İşte haberi...

Umre Yolunu Tutan Bir unlu Daha

Zekeriyakoy'deki kebapcıyı kapatacağı haberleri cıkan Derya Tuna, kutsal toprakların yolunu tuttu.

İbrahim Tatlıses'in eşi Ayşegul Yıldız'la arasında kriz yaratan Zekeriyakoy'deki Tatlıses Kebap'ı kapatacağı haberleri cıkan Derya Tuna, umreye gitmek icin kutsal toprakların yolunu tuttu.

Dun, Turk Hava Yolları'nın tarifeli ucağıyla 11.05'te İstanbul'dan Cidde'ye ucan Tuna, "İlk kez umreye gidiyorum. Cok heyecanlıyım" dedi.

Uzun zamandır umreye gitmeyi duşunduğunu belirten Derya Tuna, bir ozel tur şirketine başvurarak tek başına yola cıktı.

Tesetture burunen Derya Tuna, beyaz başortusu ve siyah guneş gozluğu taktı. Tuna'yı umreye yolcu edenler arasında oğlu İdo da vardı.

Tuna'nın umre ziyaretinden sonra oğlu İdo ile birlikte Amerika'ya gideceği oğrenildi. Tuna, burada ilk olarak oğluna bir ev bulacak.

Tuna'nın daha sonraki hedefi ise dunyanın en iyi muzik okullarınında bulunduğu Los Angeles'ta oğlu İdo'yu bir muzik okuluna yazdırmak.

İbrahim Tatlıses'in yeni eşi Ayşegul Yıldız'dan, "Parayı peşin odeyin, veresiye sipariş yok" diye ihtarname alınca dukkandan soğuyan ve restoranı kapatma kararı alan Derya Tuna, radikal bir karar vererek Amerika'ya gitme kararı almıştı.

Eski hayat arkadaşının adını taşıyan Tatlıses Kebap'ı kapatacağını acıklayan Tuna, bu kararı "Oğlum İdo, Amerika'da okuyacak, ben de onunla birlikte Amerika'ya gidiyorum" diye duyurmuştu.