MOBESE’YE BOYLE YAKALANDI!

GAZİNOCULAR KRALI FAHRETTİN ASLAN’IN OĞLU MEHMET ASLAN’IN ADININ KARIŞTIĞI DAYAK OLAYI GİTTİKCE BUYUYOR...
Aslan’ın şoforu ve arkadaşıyla birlikte “kemikleri kırılana kadar” dovdukleri universite oğrencisi Timur Cihan Sağlam’ın ailesi, MOBESE kayıtlarında olay yerine gelen polis ekibinin mudahalede bulunmadığını belirterek “Cocuğumuz olumune dayak yerken polisin seyretmesi akıl alır gibi değil. Bunun peşini bırakmayacağız” dedi.
Kadıkoy Asliye Ceza Mahkemesi’nce hakkında 10.5 yıla kadar hapis cezası istenen unlu playboy Mehmet Aslan’ın “Ben kimseyi dovmedim. Kavgayı ayırdım” şeklindeki savunmasını ise, hem olayın gorgu tanıkları hem de yine olay yerinede bulunan polis yalanladı. İşte olumune dayağın tanığı olan pazarcılar ve polis memurunun savcılıkta verdiği ifadeler:
Ucu birden dovuyordu
Cemal Avinc (Pazarcı): Olay geccesi pazar kurmaya hazırlanıyorduk. Kardeşim Kemal, bir minibusun bir aracı takip ettiğini soyledi. Sarhoş suruculer olabilir, kaza yapabilirler diye takip ettik. Sokağın kesiştiği yerde 3 kişinin bir kişiyi dovduğunu gorduk. Kafası gozu şiş adamı diğerlerinin elinder aldık. Dovenlerden birinin elinde cop vardı. Bu kişinin daha sonra Mehmet olduğunu oğrendim.
Polis mudahele etmedi
Cuneyt Emisen (Pazarcı): Minibusteki 3 kişi 1 genci arabadan indirip dovmeye başladı. DoAdının Mehmet olduğunu oğrendiğim bu kişi elinde copla dovuyordu. Ellerinden aldık. Olay yerinde polisler de vardı ancak doğru duzgun mudahale etmediler. Biz genci ellerinden alıp hastaneye gonderdik.
Coplu kişi Mehmet’ti
Kemal Avinc (Pazarcı): Uc kişi birden bir genci yere yatırmış dovuyorlardı. Elinde cop olan kişinin adının Mehmet olduğunu sonra oğrendim. Cop demir mi lastik mi tam olarak goremedim. Once arabanın icinde sonra arabadan cıkartarak yerde dovduler.
Mehmet Aslan’ı sakinleştirdim
Emre Yakıcı (Polis memuru): Biz bir gorevden donerken Acıbadem sapağında kalabalık gorduk. Uzun boylu, dalgalı saclı zayıf bir şahıs arabanın icindeki birini darp ediyordu. Şahsın daha sonra Mehmet Aslan olduğunu oğrendim. Aslan’ı sakinleştirdim ve gelen ekibe teslim ettim.
OLUMDEN DONDUM
Mehmet Aslan ve arkadaşları tarafından Feci şekilde dovulen universite oğrencisi Timur Cihan Saylam “Uc kişiyle bana saldırdılar. Mehmet Aslan ben yerdeyken 3 tekme attı. İkisigozume biri kafama geldi. Polisler ise olaya mudahale etmedi” dedi.
İŞTE O KARELER