murat unalmış sevgilisi murat unalmış sevgilisi kim unalmis kurt ve unalmis
sesi ile geceye renk katan şarkıcı Rojin ile oyuncu Murat Unalmış birarya gelirse neler olur bakalım.......

KENAN ERCETİNGOZ'LE AKŞAM KEYFİ!

KENAN ERCETİNGOZ'LE AKŞAM KEYFİ YİNE DOPDOLU..

‘Irkcılık son bulsun!’

Akşam keyfi’ne konuk olan unlu Murat Unalmış, ırkcılık konusunda carpıcı acıklamalarda bulundu..

Ulkede yapılan ırkcılığın artık bir son bulmasını isteyen unlu oyuncu Murat Unalmış, Akşam Keyfi’nde carpıcı acıklamalarda bulundu.‘Guneşi Gordum’ filmini ırkcılık hakkında onemli mesajlar verdiği icin kabul ettiğini soyleyen Unalmış, ‘İnsanlar tanışırken isimlerinden sonra memleketlerini soruyor. Neden? Bitsin artık bu onyargılar.’ dedi..

Mahsun Kırmızıgul programa telefonla bağlandı.

‘Milliyetci değilim!’

Akşam keyfi’ne konuk olan Rojin, carpıcı acıklamalarda bulundu..

Sozlerine milliyetci bir kişiliğe sahip olmadığını soyleyerek başlayan Rojin, ‘Turkce de şarkı soyluyorum, Kurtce de. Oyle bir milliyetciliğim yok yani. Rumca bile soyluyorum. Bir dil icin bu kadar kavga yapılmaması gerek.’ dedi.

Zaman zaman hayatından bazı kesitleri anlatan Rojin, evden cicekli donuyla, plastik terlikleriyle cıkıp gitmesinin deli cesareti olduğunu, şu zamanda oyle bir şey yapmayı duşunemeyeceğini soyledi..

‘Aşkı arıyorum!’

Akşam keyfi’ne konuk olan unlu oyuncu Murat Unalmış, aşkı aradığını soyledi.

Sevgilisinin olmadığını soyleyen yakışıklı oyuncu Murat Unalmış, aşkı aradığını fakat aşkı bulmanın cok zor olduğunu soyledi. Aşkın insan ustunde bazı kotu etkiler bıraktığını duşunen Unalmış, ‘Aşk karşılıklı olduğu zaman ciftin birbirilerine olan aşklarını surekli hatırlatmaları gerekir yoksa aşk olur.’ dedi..

Murat Unalmış, program sonunda klarnet caldı