sesi ile herkedsin beğenisini kazanan kamyon şoforu Yusuf Guney aşk ile iş hayatı konusunda buyuk konuştu.......
SANATCI KARIM OLMAZ!

KENDİSİNİ 'AŞK ADAMI' OLARAK TANIMLAYAN CİCEĞİ BURNUNDA ŞARKICI YUSUF GUNEY, EVLİLİĞE SICAK BAKTIĞINI SOYLEDİ VE EKLEDİ: BENİMLE AYNI MESLEKTEN BİRİYLE ASLA EVLENMEM. EVLENECEĞİM KADININ SANATCI OLMASINI İSTEMEM. CUNKU BENCE BİR EVE BİR SANATCI YETER!..
'Aşk-ı Virane' isimli şarkıda Rafet El Roman'la birlikte duet yaparak şohrete kavuşan Yusuf Guney, Londra'da şoforluk, pazarlamacılık ve kebapcılık işleriyle uğraştığını soyluyor. Hayatının Rafet El Roman ile tanıştıktan sonra farklı bir kulvarda ilerlediğini anlatan Guney, 'Bir gun şohretim biterse; TIR şoforluğu yaparım' diyor. İşte anlattıkları:
* Muzik yolculuğuna nasıl başladınız? Rafet El Roman ile nasıl tanıştınız, biraz anlatır mısınız?
Şu an 24 yaşındayım; 14 yaşına kadar Trabzon'da ve İstanbul'da yaşadım. 14 yaşından sonra ailece Londra'ya taşındık. 15 yaşında okula gittim ama adapte olamadım. Pazarlama bolumunu bitirip, iş hayatına atıldım. Kebapcılık, mal dağıtımcılığı yaptım. 20 yaşında şoforluk yapıp, sonrasında pazarlama muduru oldum. Kucukken en buyuk hayalim pilot olmaktı. Bir sene ucuş eğitimi aldım. Sonra onu da askıya aldım. 2005 yılında Rafet El Roman ile tanışmam da hayatımın donum noktası oldu.
HER ZAMAN AŞK VARDIR!
* Peki 'Aşk-ı Virane'yi nasıl yazdınız?
Bir gun trendeyim... Sevgilimden yeni ayrılmış, aşk acısı cekiyordum. Hatta o insanla unlu olduktan sonra da goruştum ama olmadı. Kendisine gercekten de teşekkur ediyorum. Eğer bana bunları yaşatmasaydı; bugunlere gelemezdim. 'Aşk-ı Virane'yi ben aşk acısı cekerken yazdım. Rafet de 'Bu şarkıya duet yapalım' deyince; parcayı birlikte okuduk.
* Cok farklı bir ortamdan gelip, tanınmak nasıl bir duygu?
Acıkcası bana getirdiği guzellikler beni mutlu etse de başta cok korktum. 'Aynı cizgide kalabilecek miyim?' veya 'Başarımı devam ettirebilecek miyim?' soruları beni cok urkuttu. İyi bir şarkı yaptık; bundan sonra yapacaklarım da onun golgesinde kalmamalı, hep daha iyisini yapmalıydım diye duşundum.
* Aşk hakkında ne duşunuyorsunuz?
Aşk, insanın hayatında her zaman var. Bir kere olmaz. Aşk, her zaman ve her yerde var.
* Yeni besteler yapmak icin yeni bir aşka gerek var mı peki?
Ben zaten cok duygusal bir yapıya sahibim. Cevremdeki herkesten cabuk etkilenirim. Arkadaşlarımın aşkları bile bana ilham verir. Ama bana gore okkalı aşkı bir kere yaşamak bile yeter. Ben tipik bir aşk adamıyım.
CAPKINLIĞIN LİMİTİ OLMALI!
* Capkın mısınız?
Her erkek capkındır ama limitini bilmek lazım. Yanında sevdiğin bir insan yoksa capkınlık yapabilirsin. Ama sevdiğin bir insan varsa eğer, capkınlık abartılmamalı...
* Nasıl biriyle birlikte olmak istersiniz?
Dış gorunumu onemli... Sonucta dış goruntusu sizi dışarıdaki guzelliklerden uzak tutar. Kişisel guzelliği de sizi bağlar. Karşı cinsin beni kendi becerileriyle etkilemesi lazım. Kendine has guzelliği, ozelliği beni etkiler.
* Evlilikle ilgili duşunceniz nedir?
Evliliğe cok sıcak bakıyorum. Ama asla benimle aynı meslekten biriyle evlenmem. Cunku evlendikten sonra aile ortamı isterim. Dolayısıyla iki tarafın da sanatcı olması evliliği etkiler. Evleneceğim kadın sanatcı olmamalı. Bir eve bir sanatcı yeter! Sanatcı sevgilim olabilir ama karım olamaz! Boy boy cocuk isterim. Cocuk sevdiğim icin, bizimkilere 40 yaşından sonra cocuk yaptırdım.
* Şu an bir ilham kaynağınız var mı?
Eğer sorduğunuz kız arkadaşsa, yok! İki senedir de yok zaten...
* Hoşlanmadığınız ve değiştirmek istediğiniz bir ozelliğiniz var mı?
İkizler burcuyum. Cok sakin ve rahatımdır ama birden patlayabilirim. Bu daha cok damarıma bastıklarında oluyor. Bunu değiştirmek isterdim. Gerci eskisi gibi değilim. Yaş ilerledikce olgunlaşıyorsunuz. Ayrıca cok duşunen biriyim. Bazen konuşurken bile duşunebiliyorum. Duşunmek kendinizle zaman gecirmektir. Bunu yapmak bazen guzel ama ucunu kacırdığınızda yalnızlığa duşebilirsiniz.