ARTIK 'O ŞAHIS' OLDU!

OKAY TEMİZ İCİN DUZENLENEN 'USTALARA SAYGI' GECCESİNE KATILAN HUSNU ŞENLENDİRİCİ, HAPİSTEKİ DENİZ SEKİ'YE YEŞİL IŞIK YAKTI: İKİ GONUL BİR OLUNCA SAMANLIK SEYRAN OLUR..
Okay Temiz adına duzenlenen 'Ustalara Saygı' geccesine katılan Husnu Şenlendirici, Deniz Seki ile ilgili soruları da yanıtladı. Şenlendirici Seki'nin adını anmadan şunları soyledi: 'Ben o şahsın ailesi ile goruşmuyorum. Yaşananları 'talihsiz olaylar' olarak değerlendiriyorum.
Butun bu olanlar sanat hayatımı olumlu da olumsuz da etkiledi. Yaşananların yeni albumume katkısı oluyor. Cunku bu ruh haliyle duygusal soundlar cıkıyor. Herhalde bu yeni albumum cok acıklı olacak.'
Aile onemli değil
Şenlendirici, 'Zamanı gelince hem o şahıs hem de ben gerekli acıklamaları yapacağız' derken, Seki'nin ailesinin tepkisinden dolayı goruşmelerinin zor olup olmayacağı sorusunu ise, 'Bu konuda ailenin fikri cok onemli değil. İki gonul bir olunca samanlık seyran olur' diye yanıtladı. Eşi Nazire Şenlendirici ile boşanmaktan vazgectiği haberlerini de yalanlayan unlu klarnetci, boşanacağını ama ailesi ile goruşmeye devam ettiğini, bunu da hic kimsenin yargılama hakkı olmadığını soyledi.
Şenlendirici zamanı gelince Deniz Seki ile de goruşeceğini ve gerekli acıklamaların Seki tarafından yapılacağını belirtti ve ekledi: 'Ona soz verdiğim icin şimdi konuşmuyorum. Zamanında benim de hatalarım oldu. Onemli olan bu hatalardan ders almaktır. Dışarı cıkınca ne olur bilinmez. Her şey kısmet, Allah bize ne yazdıysa o olur.'