unlu oyuncu Tolga Karel'in kaderi dayak yemek anlaşılan şamar oğlanına dondu oyuncumuz........

AYRILDILAR!

UCAKTA YOLCULARDAN DAYAK YEMESİNİN ARDINDAN TOLGA KAREL'İN SEVGİLİSİ OYKU CELİK UNLU OYUNCUYA HERKESİN İCİNDE TOKAT ATTI...

Yaprak Dokumu dizisinde Oğuz'u canlandıran Tolga Karel, sevgilisi Oyku Celik'ten ayrıldı. Sık sık skandallarıyla gundeme gelen Karel, teselliyi başka bir kızda buldu. Ancak bu sefer sert kayaya tosladı! Yeni arkadaşıyla Beyoğlu'nda bir barda eğlenen Tolga Karel'i, mekana gelen eski sevgilisi tokatladı. Sinirli şekilde mekanı terk eden Oyku Celik, 'Bu dakika itibariyle Tolga Karel'le ilişkimiz sona erdi. Tokat attım.

Cunku, canım oyle sitedi. Ona cıkışta, 'Oyku seni terketti' deyin' diye konuştu. Tolga Karel ise, mekandan korumalar eşliğinde luks cipine binip uzaklaştı. Genc oyuncunun cipinin icinde ağlaması ve cep telefonunu fırlatması dikkat cekti. Karel, 'Cok kotu gunler geciriyorum. Oyku bile beni anlamaya calışmıyor' diye soylendi. Tolga Karel, daha once de Almanya donuşu ucakta dayak yemişti