'JAMES BOND'UN TURKVERSİYONUDUR!'

1918'DE İSTANBUL'UN İŞGALİ SIRASINDA DONANMADAN TERHİS EDİLEN BAHRİYE CAVUŞU YANDIM ALİ'NİN MACERASINI KONU ALAN 'SON OSMANLI-YANDIM ALİ' FİLMİNİN DEVAMININ CEKİMLERİ İCİN CALIŞMALARA BAŞLANDI..
Yandım Ali'nin yaratıcısı Suat Yalaz'la ilk filmin başrol oyuncusu Kenan İmirzalıoğlu, gectiğimiz gunlerde buluştu.Turk cizgi romanlarının efsane cizeri Suat Yalaz'ın eserinden sinemaya uyarlanan 'Son Osmanlı-Yandım Ali'nin ikincisinin cekimleri icin hazırlıklar başladı.
Yalaz, 'Yandım Ali maco bir karakter. Kadınlar onun sadece misafiridir. Gelirler ve giderler. Yandım Ali, James Bond'un Turkversiyonudur. O bir kadına değil vatanına bağlıdır' dediği karaktere hayat veren Kenan İmirzalıoğlu ile gectiğimiz hafta buluştu. Serinini ikincisindeki rolu icin Yalaz'la buluşan İmirzalıoğlu, unlu cizerden 'Yandım Ali'nin cizgi roman versiyonunu da istedi. 'Cizgi romandaki konuşmalar beni Yandım Ali'nin dunyasına daha cabuk sokuyor ve karaktere tanımama yardımcı oluyor' diyen İmirzalıoğlu, bu filmde uc guzel kadın arasında kalacağını soyledi.