Eurovision Haberi
Hande Yener Haberi

Eurovisiona cok katılmak isteyen Hande Yener ilginc yorumlarda bulunmuş...Sanırım katılamadığı yarışma icin bayağı bir haset etmiş Zaten ne demişler kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş Ne diyelim inşallah gelecek eurovisionda onu goruruz...Hande Yener sevenler icin onun son zamanlarda seslendirdiği Havaalanı şarkı sozlerini sizinle paylaşıyorum...

Eurovision'u 'Cakma Ben' Kazandı!

Eurovision'a katılmak istediğini her fırsatta soyleyen Hande Yener'den ilginc yorum.

Eurovision'a katılmak istediğini her fırsatta soyleyen Hande Yener; sahne aldığı sırada birincinin Loreen'in temsil ettiği İsvec olduğunu oğrenince, ilginc bir yorum yaptı.

Son donemde epeyce değişen tarzı ile Lady Gaga'ya benzemeye başlayan Hande Yener İsvecli Eurovizyon birincisi Loreen icin de kendisini taklit ettiğini ima ederek "Cakma ben kazandı" dedi.

Popun unlu isimlerinden Hande Yener, onceki gece Beyoğlu'nda bulunan Venue'de sahne aldı. Mayoya benzeyen bir kostumle sahneye cıkan Yener, cesur giyim tarzıyla yine herkesi kendine hayran bıraktı.

"BİRİNCİ KİM OLDU?"

Yıllardır Eurovision'a katılmak istediğini her fırsatta dile getiren Yener; kendisi sahnedeyken devam eden Eurovision Şarkı Yarışması'yla da yakından ilgilendi.

Son dakika bilgilerini surekli yardımcılarından alan Yener, Turkiye'yi temsil eden Can Bonomo'yu kastederek, "Birinci kim oldu? Birinci olursa, hicbir yorum yapmayacağım" dedi.

Ardından "Ateş Ciceği" logosu ve "Ateşini Yak" sloganıyla Azerbaycan'ın başkenti Baku'de 57.si duzenlenen yarışmanın galibi İsvec adına yarışan, Loreen'in kazandığı Bonomo'nun da 7'nci olduğu haberi geldi.

Unlu popcu, yarışmanın galibinin Loreen'in temsil ettiği İsvec olduğunu oğrenince, "Cakma ben kazandı" diyerek herkesi guldurdu.

Hande Yener'in yaptığı bu espiriye gulen konuklar sabaha kadar Yeneri'in yeni muzik tarzı ile eğlendiler.