Mujdat Gezen Haberleri
Mujdat Gezen Hapis Cezası

Mujdat Gezeni hepiniz tanırsınız....Şimdi ise hapse mahkum edilen Mujdat Gezen cezası para cezasına cevrilmiş..haberin ayrıntılarına goz atalım isterseniz meleklerim....

Ozellikle hukumete karşı aldığı tavır nedeniyle adından sıkca soz ettiren Mujdat Gezen3 ay 15 gun hapse mahkum edildi.

Muzurevi isimli tiyatro gosterisinin senaryosunun kendisine ait olduğu savunan Dilara Dilek Selek’e hakaret etmekten dolayı 3 ay 15 gun (105 gun) hapse mahkum edildi.

Ceza gunluğu 50 tl den 5 bin 250 lira adli para cezasına cevrildi.

İDDİANAME

İddianamede, Gezen’in 2 Ocak 2011′de bir gazetede yayımlanan “Muzurevi Kimin Eseri” başlıklı haberde, Muzurevi”nin kendisine ait olduğunu savunan şikayetci Selek ile ilgili, “Bu kadının eseri nerede yayınlanmış, nerede basılmış? Hicbir yerde. Benim bir de huzurevim var. Oradaki yaşananları yazdım. Benim mi ondan calma ihtimalim yuksek, onun mu benden? Benim yazıp yonettiğim bir eser icin para talebini benden yapıyor. Kadın dolandırıcı. Manevi tazminat davası actım. Kadının eserini de okudum, benimkine benzemiyor. Bu kadar acık dolandırıcılık var mı? Hapse attıracağım” dediği belirtilerek, “yayın yoluyla hakaret” sucunu işlediği kaydediliyordu.