unlu oyuncularımızdan İpek Tenolcay her şekilde anne oldu iyi kotu sevecen fedakar acımasız...... işte İpek Tenolcay.......

KADERİ ANNEYİ OYNAMAK

EKRANLARDA ANNE ROLUNDE GOZUKEN İPEK TENOLCAY, FARKLI KARAKTERLİ ANNELERİ OYNADIĞINI SOYLEDİ.

Son yıllarda oynadığı tum dizilerde anne roluyle kamera karşısına gecen İpek Tenolcay, 'On sene once bile orta yaşlı anneyi oynuyordum. Ama her dizide başka başka anneleri canlandırıyorum' dedi.

TRT 1'deki Cam Kırıkları isimli dizide Nursel Ergin ve Ceren Şekerci'nin annesini canlandıran Tenolcay, 'Bir şansım da oynadığım anne rollerinin birbirinden cok farklı karakter ozelliklerine sahip olması. Kimi zaman cocuğuna uzulen, kimi zaman da evladının hasretini ceken bir anneyi oynadım. Cam Kırıkları dizisinde ise oz kızını kaybeden bir kadını canlandırıyorum. Hepsinin kaderi ise genc yaşta anne olmaları' diye konuştu.

39 yaşındaki oyuncu genc yaşlarda anne rolunu kabul etmesinin nedenini ise şoyle acıkladı:

'Bu işe ilk başladığımda dizileri sinema zihniyeti gibi gormuş ve bu nedenle kabul etmiştim. Bana gelen teklifler, guzel gorunumlu, fit bir vucuda sahip 40'larında kadın rolleriydi. İlla ki, anneydi ama bu kadınlar. Gercek hayatımla dizideki karakterlerim cok ortuşuyor. Cunku ben de bir anneyim. İnsanın goremediği yavrusu ile bile arasında nasil buyuk bir bağ olduğunu, neler hissettiğin anlayabiliyorum' şeklinde konuştu.