"KARAKOLDA BENDEN DAHA OYUNCU ÇIKTI"
Önüne baðladýðý sýrt çantasýna sýmsýký sarýlmýþ þekilde görüntülenen 41 yaþýndaki oyuncu, basýn mensuplarýna çantasýný neden bu þekilde taþýdýðýný anlattý.
Sumru Yavrucuk'dan gördü, çok etkilendiArzu Oþ, "Sürekli taksi kullanan birisiyim ama artýk takside bir þey unutmayýn. Taksiciler geri vermiyor. Takside telefonumu unuttum, peþinden koþarken beni aynadan görüyordu ama durmadý gitti. Ben de karakolu aradým, karakolda benden daha oyuncu çýktý; 'arabayý yýkamaya verdim, orada almýþlardýr ya da baþka müþteri almýþtýr' dedi" þeklinde konuþtu.

"YAÐMURLU HAVADA ARABASINI YIKAMAYA VERMÝÞ"
O taksiciye hakkýný helal etmediðini belirten Arzu Oþ, "Bu taksicilerin yeni yalanýymýþ, aslýnda o gün hava da yaðmurluydu. Yaðmurlu havada arabasýný yýkamaya vermiþ" açýklamasýný yaptý.

"ÝYÝ TAKSÝCÝLER ARTIK AZINLIK"
Artýk telefonunu genellikle çantasýnda taþýdýðýný ve telefon ve cüzdanýn çalýnmamasý için çantasýný önünde taþýdýðýný dile getiren oyuncu, "Bütün taksiciler böyle demiyorum ama iyi taksiciler artýk azýnlýk. Eðer takside bir þey unutursanýz geri gelmez, lütfen dikkat edin" ifadelerini kullandý.
Son olarak 2013 yýlýnda '3 Kadýn 3 Kader' filminde rol alan Arzu Oþ, kaybettiði telefon ve yeni aldýðý telefonla birlikte zararýnýn 10 bin TL'yi geçtiðini söyledi.
"BEN SENÝ DAHA ÇOK SEVÝYORUM"
Öte yandan 18 Nisan 1981 tarihinde dünyaya gelen oyuncu, 41'inci yaþ günü için 'Ekmek Teknesi' dizisindeki rol arkadaþý Ekin Türkmen'in sosyal medyada "Ýyi ki doðdun. Seni çok seviyorum" notunu düþtüðü paylaþýmýna, kendi hesabýndan yer verdi ve kalp emojileriyle birlikte "Ben seni daha çok. Karþim forever (sonsuza kadar)" karþýlýðýný verdi.

Oyuncak dükkanýndan çýktý