‘SEDEN, BOŞANMA DAVASI ACACAK’

MUZİK DUNYASININ UNLU CİFTİ SEDEN-AYKUT GUREL CİFTİNİN YUVASI DA CATIRDIYOR..
Şarkıcı eşi Seden Gurel’i yazar Yasemin Pulat ile aldatan unlu muzisyen Aykut Gurel: Bir takla atmadığım kaldı ama kendimi affettiremedim. Kesinlikle boşanma davası acacak. İşte o zaman ne yapacağımı bilmiyorum
Karı-kocayı boşanma aşamasına getiren neden ise Aykut Gurel’in yazar Yasemin Pulat ile yaşadığı ilişki. Eşini aldattığını itiraf eden ve bundan buyuk uzuntu duyduğunu soyleyen Aykut Gurel, “Şu anda acılmış bir boşanma davası yok ama Seden mutlaka acacaktır. Uzucu ama boyle. Afettirmek icin bir takla atmadığım kaldı. O gunden sonra bir daha Seden’e ulaşamadım. Telefonlarını değiştirmiş, mail adreslerini kullanmıyor. Cocuklarla goruşuyorum. İyi olduğu haberlerini onlardan alıyorum. Onun dışında herhangi bir şey yok. Nerede olduğunu bile bilmiyorum. Ailesi ile olduğunu duşunuyorum. Her seferinde soyluyorum cok acı cekiyorum. Bu işin sanıyorum ki tek ilacı zaman. Zaman yaraları iyileştirir diye duşunuyorum. Seden buyuk ihtimalle boşanma davası acacaktır. İşte o zaman da ne yapacağımı bilmiyorum.”
Aykut Gurel, 5 yıl yaşadığı yasak ilişkinin ortaya cıkması uzerine “Camura girdim, Allah belamı versin” diyerek pişmanlığını dile getirmişti. Yasemin Pulat ise, Gurel’in bu sozlerine ’Sen camura değil, yalana batmışsın!’ diye cevap vermişti. Pulat, internet sitesindeki koşesinde Gurel’i “Binlerce kez ayrılmak istedim, ’Aşığım sana’ dedin. ’Bırakamazsın beni, bırakmam seni’dedin. Yani bugun ’camur’ dediğin gibi... ’Bir tek benimsin unutma’ dedin. Yine bugun ’camur’ dediğin o kadın benim. ’İmam nikahı kıyalım’dediğin kadın da bendim. Sağlam bir yuvayı ne benim ne bir başkasının yıkmaya gucu yeter mi? Eşini seven erkek aldatmaz” diye tepki gostermişti.