serdar ortac haberleri
Sevgili melekler, muzik dunyasının sevilen isimlerinden başarılı sanatcı Serdar Ortac babasını kaybetti. Kendisine meleklermekani.com ailesi olarak başsağlığı diliyor ve Serdar Ortac haberleri, haberin detaylarına geciyoruz...

Unlu sanatcı Serdar Ortac'ın babası Mehmet Ortac bu sabah vefat etti.
Ortac, yıllar once katıldığı bir programda babasını ve aralarındaki ilişkiyi şu sozlerle anlatmıştı;
"Babamın işyerinde butun işciler gece 23.00'a kadar calışırdı. Babam once bana banyoyu temizletirdi, sonra tezgahlardaki metal kırıntıları bezle silerdim. Beni cok calıştırırdı. Cumartesi gunleri atolye kapalıydı ama o yine yetinmezdi. Annemin bir oklavası vardı. Onu alırdı T cetveli şeklinde civi cakardı. Simit aldırırdı bana fırından. Ben o simitleri taze taze oklava tezgahına yerleştirirdim. 1977'den bahsediyorum. Cevre tiyatrosu onunde Gima'da kuyruklar oluşurdu. Yağ bulunmazdı tup bulunmazdı... Ben o kuyruklarda simit satardım. Pazar gunleri ise caydanlığa su koyardım annem icine buz atardı. Babamın zoruyla bu kez de su satmaya giderdim. Yani cumartesi simit pazar su satma gunumdu. Sonra bozuk paraları sayardım. “Oh” derdim “madem yedi gun calışıyorsun şu bozuk paralarla git kendine bir şey yap”. Ama babam onu da cebimden alırdı. Sadece onların yuzdesini verirdi bana... Derdi ki “Bu kadar calıştın iki simit parası senin 12 simit parası da şirketin olacak”. Ortada şirket falan yoktu yaşım 7-8'di. Oradan başladı babam bunu bana aşılamaya. Bana hem iş hayatını hem ayakta durmayı hem de etraftaki hainlere karşı nasıl ayakta durulması gerektiğini oğretti. "