Zehra Cilingiroğlu Haberi
Daha neler diyorum işte yetiştirilme tarzı...O masun hayvanları alıyolar sanki bakacaklarmış gibi kole gibi arkalarında dolandırdıkları yetmiyo birde bunun yaptığı gibi hayvana eziyet yapıyorlar...Hayvan Hakları diye de bişey var ama dinleyen yok yani masumları...Keşke gozlerine sokabilsem bu hayvan kanunlarını onların... Kınıyorum başkada bişey demiyorum...

Kopeğine Rimel ve Oje Surdu!
Hulya Avşar ve Kaya Cilingiroğlu'nun kızları Zehra, kopeği Cakıl'a makyaj yaptığı icin annesini kızdırdı.
Hulya Avşar ve Kaya Cilingiroğlu'nun kızları Zehra, kopeği Cakıl'a makyaj yaptığı icin annesini kızdırdı. Gectiğimiz gunlerde Twitter'daki sayfasına Cakıl'ın makyajlı bir fotoğrafını koyan Zehra Cilingiroğlu; kopeğinin tırnaklarına kırmızı oje, gozlerine de rimel surduğunu yazdı.
Daha sonra kopeğine bunları yaptığı icin annesinden azar işittiğini de belirtti.
GECTİĞİMİZ GUNLERDE DE KALPLİ BALONLARLA GORUNTULENMİŞTİ
Hulya Avşar ve Kaya Cilingiroğlu'nun kızı Zehra, bir hafta once Bebek'te bir arkadaşıyla objektiflere takılmıştı.
Oldukca neşeli olduğu gozlenen Zehra, bir baloncudan, kendisine ve arkadaşına, kalp şeklindeki kırmızı balonlardan aldı. Zehra, "Bu balon ozel birine mi?" sorusuna ise "Cok hoşuma gitti, kendime hediye aldım" diye yanıt verdi.
ANNESİ DAHA ONCE YAPILAN BİR HABERE COK KIZMIŞTI
Bazı yayın organlarında Zehra Cilingiroğlu'nun Murat Boyner'le aşk yaşadığına dair haberler cıkmıştı. Hulya Avşar'ı deliye ceviren bu haberler sonrasında Hulya Avşar resmen ateş puskurmuştu: "Yalan haber yapamazlar, boyle bir hakları olamaz!"
Avşar kızı sozlerini şoyle surdurmuştu:
"O haberi yapan gazetenin yazı işleri muduruyle konuştuğumda, bana cok efendi cevap vermemiş olsaydı; bugun cok buyuk bir tazminatla karşı karşıya kalacaktı. "