metin şenturk haberleri
metin şenturk boşanıyor

Sevgili melekler, bildiğiniz gibi şarkıcı Metin Şenturk eşinden boşanma arefesinde. Ancak eşi Fulya Senturk'un kendisini tehdit ettiği iddiaları uzerine mahkemece eve yaklaşmama cezası aldı. Metin Şenturk haberleri, haberin detayları şoyle...

UNLU şarkıcı Metin Şenturk (42) ile Kalkavan Ailesi'nin fertlerinden Fulya Kalkavan, 2006 yılının Mayıs ayında "gizlice" evlendiler. Tarabya'daki bir tavernada gercekleştirilen duğune, ciftin evliliğine karşı cıkan gelinin annesi Meziyet Kalkavan ile babası Halis Kalkavan katılmadı. Bu surecte troit kanserine yakalanan Fulya Şenturk , gectiğimiz Şubat ayında eşinin evini terk ederek, babasının evine dondu ve aynı ay icerisinde Metin Şenturk'e İstanbul Aile Mahkemesi'nde boşanma davası actı.

'TEHDİT EDİYOR'
Boşanma davası devam ederken Fulya Şenturk, avukatı Dilek Şahbaz Yılmaz aracılığıyla mahkemeye başvurarak Şenturk'e yonelik ağır suclamalarda bulundu. Dilekcesinde troit (boynun orta kısmında bulunan bir doku) kanseri olduğunu anlatan Fulya Şenturk, Metin Şenturk'un kendisini, evlerindeki hatlı telefonundan surekli aradığını ve rahatsız ettiğini one surdu. Şenturk, "Metin, hem bana hem de aileme ağır hakaretlerde bulunup, bizi tehdit etmektedir. Kanserle mucadele etmeme rağmen bana, 'Yukarıda sevgilim var, şu an onunla yatıyorum', 'Dışarıda kendine dikkat et, soyle ailene onlar da dikkat etsinler' gibi tehdit iceren sozler soyluyor, bana ve aileme kufurler ediyor" iddialarında bulundu.

MAHKEMEDEN CEZA
İddialar uzerine mahkeme, Metin Şenturk'un, Fulya Şenturk'un oturduğu ikametgaha yaklaşmamasına hukmetti. Karar uyarınca Şenturk, eşine ve ailesine yonelik şiddet, tehdit, hakaret, aşağılama ve kucuk duşurme eylemlerini iceren soz ve davranışlarda bulunamayacak. Şenturk, eşini iletişim araclarıyla rahatsız edemeyecek.

Tum bu yasaklar 6 ay boyunca gecerli olacak.