Mahsun Kırmızıgul Yeni Aşkı
Mahsun Kırmızıgul Yeni Aşkı Kim

Hayat Devam Ediyor dizisi ekranlarda olan Mahsun Kırmızıgulden bir haber sunuyorum sizlere...Meleklerim Mahsun Kırmızıgulun yeni aşkı kim bakalım şok olacakmısınız...Sizce kim olabilir....İşte haberin detayları...

Mahsun Oyle Bir Yakalandı Ki...

Mahsun Kırmızıgul, 'Oyle Bir Gecer Zaman Ki' dizisinin yıldızıyla goruntulenince, dedikodu kazanı kaynamaya başladı.

Mahsun Kırmızıgul, 'Oyle Bir Gecer Zaman Ki' dizisinin Carolin'i Wilma Elles'le goruntulenince, dedikodu kazanı kaynamaya başladı hemen.

İKİLİ AŞK SORULARINI YANITSIZ BIRAKTI

Unlu turkucu, yonetmen ve oyuncu Mahsun Kırmızıgul onceki akşam "Oyle Bir Gecer Zaman Ki" adlı dizi ile meşhur olan Wilma Elles ile goruntulendi. Birlikte bir ortak arkadaşları ile Şişhane'decki Big Chefs'de yemek yiyen ikilinin samimi hareketleri cevredekilerin meraklı bakışlarına sebep oldu. Gectiğimiz ay sevgilisinden ayrılan Wilma Elles'in adı bircok kişi ile anılmıştı. Onceki akşam yemek yiyen ikili mekan cıkışı ise gazetecilere adeta ateş puskurdu. Kırmızıgul ve Elles mekandan ayrı ayrı cıktı.

WİLMA'YI ŞOKE EDEN ACIKLAMA

Mekanı once Kırmızıgul terk etti. Yaklaşık 10 dakika sonra ise Elles, Kırmızıgul'un arkadaşıyla mekandan cıktı. Elles'i goruntuleyen basın mensuplarına kızan Kırmızıgul'un arkadaşı, "Cekmeyin" diyerek bağırdı. "Mahsun Kırmızıgul ile yeni aşk mı?" sorusu uzerine yanındaki arkadaşı, "Ne yeni aşkı… Wilma ile ben sevgiliyim" diyerek hedef şaşırtmaya calıştı. Bu sozler uzerine şoke olan Elles, "Yok ben yanımdakiyle sevgili değilim" acıklaması yaptı.