Tuğba Karaca Kuce yaptığı bir roportajda değişik fikirlerde bulundu......

'MODELLİĞİN ESKİ TADI KALMADI!'

TUĞBA KARACA KUCE, GUZELLİĞİNİ UC TACLA TESCİLLEMİŞ BAŞARILI BİR MODEL. KUCE, OZEL YAŞAMINI, KARİYERİNİN EVLİLİK ONCESİ VE SONRASI DURUMUNU METRO CİTY LİFE DERGİSİNE ANLATTI...

Kac yıldır modellik yapıyorsunuz?
- Ben 10 senedir profesyonel olarak modellik yapıyorum. 2000 senesinde Best Model Turkey ve Best Model Europe unvanlarını kazandım. 2003 yılında da Turkiye guzeli secildim. Yani “Uc taclı guzel” diyebiliriz.

Modellik bu unvanlar oncesinde de hayaliniz miydi?
- Hic değildi. Ankara doğumluyum. Ağabeyim basketbol oyuncusuydu. Ben orta sondayken ağabeyimin mesleği dolayısıyla ailece ızmir’e yerleştik. Bu arada herkes beni ızmirli bilir ama ızmirli değilim. O zamanlar o kadar kara-kuru cirkin bir şeydim ki kendimden nefret ederdim. O kadar zayıftım ki pantolon icine eşofman giyiyordum sıkı dursun diye. Sonra Başak Gursoy beni Bodrum’da gordu, telefon numaramı aldı. İlerleyen gunlerde aramaya başladılar, “Gelin ajansa girin, guzel kızsınız. Sizin icin cok iyi olacak” filan dediler. Ve onlarla calışmaya başladım. Başak Gursoy’un ajansında calıştıktan sonra Uğurkan Erez Ajans’a gectim.

Dunya arenasına cıkmak gibi bir idealiniz var mı?
- Unlu modacı Jean Louis Scherrer’nin defilesine cıktım ve finalini dahi ben yaptım. Turkiye’de tum iyi modacılarla calıştım. Gezmediğim, defile yapmadığım ulke kalmadı. Tamamen ulkemi bırakıp yurtdışına gitmeyi ise hic duşunmedim.

Evli bir model olarak eşinizin işinize mudahale ettiği zamanlar oluyor mu?
- Ben eşimle tanıştığımda profesyonel modeldim. Evlenince oturayım evimde gibi bir derdim olmadı. Eşimin de ailemin de bana hicbir zaman işim konusunda engeli olmadı.

Peki, belli saatlere bağlı iş yapmayan bir kadın olarak ev ve iş arasındaki dengeyi nasıl sağlıyorsunuz?
- Ben evlendim, 20 gun sonra falan yurtdışında defileye gittim. Geldim bir hafta durdum, tekrar defileye gittim. “Nasıl dengeliyorsun?” derseniz, o bir şekilde oluyor. Eşim de bana ev konusunda cok destekci. Aslında yurtdışına gidip, sonra eşini ozleyerek eve donmek ayrı bir keyif.

Sizce mesleği bıraktığınıza dair soylentiler niye cıkarıldı?
- Aslında ben gecen yıl biraz ara verdim işime. Ara vermek de değil ama biraz bazı şeylere kızgınlığım ve kırgınlığım oldu. Onlardan dolayı kendimi biraz cektim ve kendimi başka yonlerde eğitmeye başladım. şimdi Star TV’nin Mega Magazin isimli programını sunuyorum. Yani modelliği şu aralar yoğun bir şekilde yapmıyorum. Galiba artık eski tadı da kalmadı. Hem maddi hem de manevi acıdan hicbir şekilde tatmin edici sonuclar ortaya cıkmıyor.