İbrahim Tatlıses e Doktordan Yasak
Bir sure once başından vurulan İbo doktorların yoğun cabası uzerine ayağa kalktı ve yurumeye başladı....Sonrasında Ayşegul Yıldız ile yıldırım nikahı kıydı..Şimdi ise album cıkarmayı duşunen İbo ya Doktorundan yasak geldi...Haberin detayları aşağıda...

İbrahim Tatlıses'e Yasak Geldi!
Odul torenlerinde boy gostermeye başlayan İbrahim Tatlıses'e doktorlarından yasak geldi.
Doktorları, tedavisi devam eden imparatorun dinlenmesi gerektiğini vurgularken, yeni cıkaracağı albumunu de ara vermesini istedi.
ALBUM ASKIYA ALINDI
Gectiğimiz yıl başından vurularak ağır yaralanan unlu şarkıcı İbrahim Tatlıses, doktorlarının uyarısı uzerine dinlenme kararı aldı.
Sağlık sorunlarına rağmen son zamanlarda bircok odul torenine katılarak, sahnede konuşma yapan Tatlıses'e doktorlarından heyecan yasağı geldi. Bugun'un haberine gore, bu yasaktan dolayı sanatcı aynı zamanda Mucize adlı yeni albumunun cıkış tarihini de ertelemek zorunda kaldı.
UYARI DİNLEMİYOR
Uzun suren tedavi surecinin ardından nihayet şarkı soylemeye başlayan İmparator, doktorlarından gelen bu uyarıları dinlememekte kararlı. Dinlenme surecinde albume birkac parca daha eklemek isteyen unlu şarkıcı, ceşitli bestecilerden yeni besteler istedi. Tatlıses, yeni albumu icin Polat Yağcı'nın sahibi olduğu Poll Production'la hastane odasında 2 album karşılığı 2 milyon dolara imza atmıştı.
"SUREKLİ KASILIYORUM"
İlk once Kral Tv Muzik Odulleri gecesinde bastonunu atarak adeta şov yapan turkucu, daha sonra da Altın Kelebek odul toreninde kendisine zarar verenlere sahnede topa tutmuştu. Vucudunun heyecandan kasıldığını fark eden Tatlıses, "Kasılıyorum surekli. Milyonlarca kez sahneye cıktım ben boyle bir şey gormedim. Bu odul torenlerinde oluyor. Para vermiyorlar ondan herhalde" diyerek seyircileri guldurmuştu