Pınar Altuğ Haberi
Pınar Altuğ

Pınar Altuğ herkesin tanıdığı oyuncu sunucu...Bu haberde ben fazlasıyla katılıyorum ona...Muhabirler bencede once selulit takip edeceklerine daha onemli haberler peşinde koşsalar iyi olur yani :..

PINAR ALTUĞ'U ADETA YIKAN SORU!

Yaklaşık 2 saat bir restoranda kalan cift, cıkışta basın mensuplarının sorularını yanıtladı...

Gulben Ergen'le tekrar gundeme gelen selulit konusuyla ilgili konuşan Altuğ, “Her kadında olabilir. Siz buyutuyorsunuz. Bu olayların ustune bir tek siz gidiyorsunuz” dedi. Bir muhabirin “Babalar gununde ne hediye alacaksınız” sorusu uzerine Altuğ, “Selulitleri takip edeceğinize boyle ozel durumları araştırın… Benim babam vefat etti” diyerek sinirlenerek roportajı yarıda kesti.

Twitter dan tepki

Atacan, tepkisini twitter adresinden de surdurdu. Atacan, “Pınar hanım yarın babalar gunu, ‘Babanıza ne hediye aldınız acaba?’ Benim babam hayatta değil. Gevrek bir gulumsemeyle, ‘aaa oyle mi bilmiyordum’. Kusura bakma ama bilmelisin arkadaşım, eline mikrofonu alıp onun kilosunu bunun selulitini sormakla olmuyor, bunu da bilmek lazım… Senin yayında birkac dakika daha goruntu olacak diye benim yarama tuz basmana değer mi?” tweet'ini attı.