Adını Feriha Koydum Dizisi
Severek izlediğimiz ve sona yaklaşan dizi Adını Feriha Koydum dan surpriz bir acıklama geldi..Devam edeceklerini acıklayan dizi ekibi bakalım nasıl devam edecekler..Haberin detayı icin buyrun....

FERİHA’DA SURPRİZ KARAR!
İki yıldır reyting rekorları kıran ve haziran ayının son haftası ekrana veda edeceği acıklanan dizide şu karar alındı
İki yıldır reyting rekorları kıran ve haziran ayının son haftası ekrana veda edeceği acıklanan “Adını Feriha Koydum” dizisinin yapımcısı Fatih Aksoy, surpriz bir kararla projeye devam edeceklerini acıkladı.
Hazal Kaya’nın Feriha, Best Model Cağatay Ulusoy’un da Emir karakteriyle başrollerini paylaştığı dizi, yeni yayın doneminde de surecek. Ancak “Behzat C.”nin yapım şirketi Adam Film’in Makedonya’da cekeceği “Balkanlar 1912” projesi icin el sıkışan dizinin Feriha’sı Hazal Kaya yeni bolumlerde olmayacak.
Yapımcı Aksoy, Feriha’sız devam edecek yeni bolumlerde Hazal Kaya’nın yerine iki yeni oyuncuyu ekibe dahil edecek. Aksoy, “Adını Feriha Koydum”dan sonra genc kızların hayranı olduğu Cağatay Ulusoy’la yine Show TV’ye yeni bir tutkulu aşk dizisi cekmek icin anlaşma yapmıştı. Bir ekip de senaryo uzerinde calışmalar yapıyordu. Ancak seyirciden gelen yoğun baskı nedeniyle Aksoy, yeni bir dizi cekmek yerine “Adını Feriha Koydum”a devam etme kararı aldı.