yahşi cazibe finali
yahşi cazibe son bolumu
Başrollerini Hakan Yılmaz ve Aslıhan Gurbuz'un ustlendiği Yahşi Cazibe dizisinde beklenmedik final izledik.Yahşi Cazibe dizisi son bolum de izleyici mutlu son beklerken, Aslıhan Gurbuz dizinin son bolumunu cekmek icin sete gelmedi ve senarist iyi karakterde ki Cazibe'yi son anda bambaşka ve dolandırıcı bir karakterde gosterdi. İzleyicilerin şok olduğu Yahşi Cazibe final bolumu hakkında ki detaylı haberler aşağıdadır Melek'ler.

Seyirci finalde; Aslıhan Gurbuz'un canlandırdığı 'Cazibe' karakterinin farklı ulkelerde bircok kişi ile evlilik yaptığını ve onları dolandırdığını izledi. Bunun uzerine 'Kemal' de, 'Simge' (Hande Katipoğlu) ile evlenmeye karar verdi. Dizinin senaristi Gani Mujde bu surpriz sonla ilgili acıklamasını Twitter sayfasından yaptı ve şunları soyledi: "Final bolumu bize de surpriz oldu. Biz 'Cazibe' ve 'Kemal' ile bebekli bir final yapacaktık ama Aslıhan Gurbuz son bolume gelmedi. 'Cazibe' karakterini istemeden de olsa kotu cizmek zorunda kaldık. Ben yarattım, ben oldurdum" dedi.