burcu kara haberleri
buğra gulsoy haberleri
Sevgili melekler, bildiğiniz uzere Burcu Kara ile Buğra Gulsoy kısa suren bir evliliğin ardından boşandılar. Aldatma iddialarının gundeme gelmesinin ardından Buğra Gulsoy ilk kez konuştu ve bakın neler soyledi...

Burcu Kara, gecen Temmuz'da evlendiği Buğra Gulsoy'dan boşanmak icin bir sure once mahkemeye başvurmuştu. Kara dava dilekcesinde; eşinin 'evlilikle bağdaşmayan davranışları olduğunu' one surmuştu. Gulsoy, onceki akşam "İlk ve son kez konuşacağım" dedi.
"ONU ALDATMADIM"
Gulsoy şunları soyledi: Evet boşanıyoruz. Cunku olmadı. Yapamadık; hayata baktığımız pencerelerin farklı olduğunu gorduk. Burcu benim icin cok onemli ve değerli bir insan. Bundan sonra da hep oyle kalacak. Bu arada evliliğimiz boyunca onu asla aldatmadım!
"ONLARDAN OZUR DİLERİM"
Gulsoy; adının dedikodulara karıştığı Bade İşcil ve Selen Soyder'den de ozur diledi: Bizim yuzumuzden zor durumda kaldılar; onlardan da ozur dilerim.
YAVUZ BİNGOL'LE 4 YILIN ARDINDAN AYRILMIŞLARDI
Turkucu Yavuz Bingol ile oyuncu Burcu Kara 2009 yazında evlenmeyi planlıyordu ama 4 sene suren ilişki bir anda bitmişti.
Bu, gecmişte boşandığı eşinden bir kızı bulunan Yavuz Bingol'un 2'nci evliliği olacaktı. Ancak Yavuz Bingol ile Burcu Kara ayrıldı. Yavuz Bingol'un Burcu Kara'yı dovmesi nedeniyle 4 yıllık ilişkinin bittiği konuşuldu ama Burcu Kaya bunu daha sonra verdiği demeclerde hep yalanladı.
sabah