Meltem Miraloğlu Haberi
Hayat Devam Ediyor dizisini izleyenler Hayatı Yani Meltem Miraloğlunu tanırlar...Bakalım Meltem Miraloğlunun acıklaması neymiş...

Evlilik Dediğin Şey Bir Kez Olmalı!
Cok izlenen 'Hayat Devam Ediyor' dizisinin 'Hayat'ı Meltem Miraloğlu'dan samimi acıklamalar.
Atv'nin reyting rekorları kıran dizisi 'Hayat Devam Ediyor'un sezon finali onceki cuma gunu yayınlandı. Aynı akşam unlu oyuncu Meltem Miraloğlu, 18.00-19.00 saatleri arasında Facebook uzerinden hayranlarının sorularını tek tek yanıtladı:
Diziden once 6 sene tiyatro yaptım. Universite okumadım. Bir sene Mujdat Gezen'de eğitim aldım, halen oyunculuk kurslarına katılıyorum.
İNANCLI BİR KIZ!
'Hayat'la neredeyse birebir aynıyım. Benim 15 yaşımdaki halime benziyor. O da ailesine cok duşkun, cok duygusal, cok sabırlı, kendi yaşadığı kotu tecrubeleri sevdiklerinin yaşamasını istemeyen, inanclı ve durust bir kız. Gercek hayatta onun kaderini yaşayan bir suru insan var.
Dizide en cok anlaştığım oyuncu 'Kadriye Ana'yı canlandıran Suna Selen. Onu kendime ornek alıyorum. Kendime ornek aldığım bir diğer isim de Mahsun Kırmızıgul. Fikret Kuşkan, Arif Erkin, Suna Selen ve Rana Cabbar'la aynı dizide yer almak benim icin buyuk şans.
Benim ne Twitter'da, ne de Facebook'ta kişisel bir sayfam yok. Acılanlar tamamen fan sayfalarıdır. Dikkate almazsanız sevinirim.
SACLARIM BOYALI DEĞİL
Oyunculuk zor bir meslek. Bu mesleği yapmak isteyenlere doğru insanlarla calışmalarını, goruşmeye gitmeden once o insanlar hakkında doğru bilgiye sahip olmalarını oneririm. Cunku sahtekar insanlarla karşılaşılabilirler. 'Ben yonetmenim' diyen herkese inanmamak gerekiyor.
Kaşlarımı hic aldırmadım, aldırmayı da duşunmuyorum. Saclarımı da hic boyatmadım.
Erkek arkadaşım yok. Evliliği de şu an duşunmuyorum ama bu karşıma cıkan insana da bağlı... Benim icin evlilik cok ciddi bir muessese. Bir kere evlenmek istiyorum. Bunun icin de doğru evliliği yapmam gerektiğine inanıyorum. Bu konuda cok hassasım.