Okan Bayulgen Haberi
Okan Bayulgenin Copcatanlık Merakı

Biliyoruz ki doğa Rutkay Ve Mehmet Turgut bir zamanlar aşk yaşamış olan iki eski sevgili...Okan Bayulgenin elinden kurtlulurlarmı bunlar..Okan Bayulgen Muhabbet Kralına konuk ettiği Doğa Rutkay Ve Mehmet Turgut arasında copcatanlık yapmış bakalım haberin detajında neler varmış...

Eski Aşka Copcatanlık!

Okan Bayulgen Muhabbet Kralı adlı programında bu kez de copcatanlığa merak sardı.

İlginc mi denmeli eğlenceli mi bilinmez ama Okan Bayulgen televizyon ekranlarında cok tuhaf bir olaya imza attı. Bayulgen, eski sevgilisi Doğa Rutkay ve Mehmet Turgut'u birbirine yakıştırdı.

Okan Bayulgen Muhabbet Kralı adlı programında 'Aşk Haftası' adlı ozel projede bir araya geldikleri Doğa Rutkay ve Mehmet Turgut'u konuk etti.

Bayulgen, program sırasında birbirlerine cok yakıştırdığı Doğa Rutkay ve Mehmet Turgut'un sevgili yapmaya calıştı. İkilinin arasını yapmak icin ekrana bir kalp koydurup Turgut ve Rutkay'ın da goruntulerini icine yerleştirdi.

Doğa Rutkay ise bu duruma cok bozuldu ve "Erkek arkadaşım" var diye tepki gosterdi. Aynı zamanda Mehmet Turgut'un terk ettiği Gonca Vuslateri'nin de yakın arkadaşı olan Rutkay'ın morali bozuldu. Bayulgen, gectiğimiz yıllarda ayrıldığı Faslı sevgilisi Litz Estevez'den sonra kısa bir sure Doğa Rutkay ile flort etmişti.

4 GUN ONCE DE AŞKI KONUŞMUŞLARDI

Bir dondurma firmasının Turkiye gencliği uzerinde gercekleştirdiği son yılların en kapsamlı Aşk Araştırması'nı 19 Haziran'da Otto Santral'de Doğa Rutkay, Okan Bayulgen, Mehmet Turgut ve Ceyhun Yılmaz'ın katılımıyla gercekleşen "Aşk İcin" adlı programda masaya yatırmıştı.

Bu programda Okan Bayulgen, Mehmet Turgut ve Doğa rutkay aşkı şoyle tanımlamıştı:

Doğa Rutkay: Herkes kendi hayatını yaşar, aşktaysa erkekler kadınlarınkini…

• Ben aşkta kıskanclığı sevmiyorum, bana yıpratıcı ve zararlı geliyor.
• Biz bir elmanın iki yarısı değiliz! Karşımızdakinin farklı bir birey olduğunu ve ona saygı duymamız gerektiğini unutmamalıyız.
• Aşk bir taktik oyunu mu, kacan gercekten kovalanır mı, hic bilmiyorum!
• Herkes kendi hayatını yaşar, aşktaysa erkekler kadınlarınkini…

Mehmet Turgut: Kadın ağlayınca unutur, erkek ağlayınca hatırlar.

• Kadın ağlayınca unutur, erkek ağlayınca hatırlar.
• Her aşk farklı bir tepkimedir, her aşkın farklı bir formu vardır, ilişki aşkı yaşadığın kişiyle şekillenir.
• Hayatımda kontrolumu kaybettiğim tek konu aşktır.
• Aşk tekrar edebilir, aynı insana her gun yeniden aşık olabilirsin.

Okan Bayulgen: Sanılanın aksine aslında aşk gercekten akıl işidir.

• Aşkta farklı insanlarla farklı kişiler oluyoruz.
• Aşkta kıskanclık ve sahiplik duygularını karıştırmamak lazım.
• Kıskanclık aşkı ve ilişkileri oldurur.
• Aşkı iki kişinin paylaştığı bir dram haline getirmemek lazım.
• Sanılanın aksine aslında aşk gercekten akıl işidir.
• Bence kadınlar aşk konusunda erkeklerden daha mantıklı hissediyor.