ahmet ozhan
ahmet ozhan haberleri

Sevgili melekler, bir suredir eşiyle arası limoni olan Turk Muziğinin buyuk isimlerinden Ahmet Ozhan sonunda boşanma davası actı. Eşi tarafından ihanetle suclanan Ahmet Ozhan haberleri, haberin detayları şoyle melekler ...

Aile Mahkemesi'ne başvuran şarkıcı boşanma dilekcesinde "Eşim ilk evlendiğimiz gunden beri 'beni başka bir kadınla aldatıyor' diyerek iftira atıyor. Yıllarca manevi şiddet gordum ama sustum." sozleriyle kendisini savundu.

Sabah gazetesinde yer alan habere gore; eşinin pervasızca para harcadığını ve darvanışlarıyla kendisini yok saydığını iddia eden Ozhan "İki cocuğumun annesi olmasına duyduğum saygı nedeniyle herşeyi icime atıp gormezlkten geldim. Ruhsal dunyamdaki yalnızlığımı notalar ve musikiyle doldurdum" dedi.

Eşinin kendisini izletip ona ait olmayan bir takım goruntuleri kullandığını da one suren Ozhan "Yaptıkları bana sponsorlarımı kaybettirdi. Kirada yaşıyorum. Bana ait olan eşyalara bile zarar vereceğinden korkuyorum" dedi.

Ozhan Hale Soygazi'den boşandıktan sonra Hatice Ozhan'la evlenmiş ciftin iki cocuğu olmuştu. Hatice Ozhan eşinin Filiz A. ile uzun suredir aşk yaşadığı ve dini nikah kıyarak onunla evlendiğini iddia etmişti.